26 / 04 / 2024

Zeynel Bakıcı taş ocağına karşı!

Zeynel Bakıcı taş ocağına karşı!

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, taş ocağı yapılması planlanan Gökçealan Mahallesi'ni ziyaretinde, "Burada taş ocağının açılmasını onaylamıyorum. Hukuki zemin içerisinde bunun önüne geçme isteğindeyiz" dedi.




Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Bakıcı, daha sonra Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy ve vatandaşlarla taş ocağı yapımı planlanan bölgeye gitti. 


"Hassasiyetle takipteyiz"

Taş ocağı yapılmasının tabiata ve bağı bahçesi olan vatandaşlara olası zararını araştırdıklarını kaydeden Bakıcı, "Bu bölgenin tabiat olarak böyle bir şeyi kaldırmayacağını düşünüyorum. Bu kanaatim burayı gördükten sonra daha da kuvvetlendi. Burası doğa harikası bir bölge. Bir tarafta çam ormanları, bir tarafta zeytinlikler, bir tarafta bağlar, bahçeler var. Bu kadar güzel bir coğrafyada taş ocağı açılmasını anlamlı bulmuyorum" diye konuştu.

AK Parti  İzmir  Milletvekili İlknur Denizli ve İzmir Valisi Mustafa Toprak ile konu hakkında görüştüklerini bildiren Başkan Zeynel Bakıcı, "Konunun her aşaması hassasiyetle takip ediliyor" dedi. Gökçealan Mahallesi'nde çiftçilik yapan Mehmet Akgün ise bu mücadelede Başkan Bakıcı'yı yanlarında görmekten çok mutlu olduklarını ifade etti. Üzüm ve incir yetiştiricisi olduğunu kaydeden Akgün, "Biz tüm gelirimizi bu dağdan elde ediyoruz. Burası bizim için nimet. Başkanımızın yanımızda olması bize ayrı bir güç verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.




Yeni Asır


Geri Dön