28 / 03 / 2024

Zeynep Bodur Okyay: İzmir'e yatırım önceliğimiz!

Zeynep Bodur Okyay: İzmir'e yatırım önceliğimiz!

Kale Grubu, seramik ve yapı malzemelerinin yer alacağı iki yeni showroom'u İzmir'de hizmete açtı. Grup Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "Bu kente yatırım hep önceliklerimiz arasında yer aldı" dedi...



Kale Grubunun lider şirketlerinden Kaleseramik, İzmir'deki hizmet ağına iki yeni bayi daha ekledi. Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay'm gerçekleştirdiği açılışlarla Kale Çeşme Mimarlık'ın ilk, Tara Yapı Malzemeleri'nin de yeni bayi hizmete girdi. 



Çeşme'de imza attığı mimari projelerle tanınan Gürkan Çark ve Vedat Dokuzer'in ortaklığıyla kumlan Kale Çeşme Mimarlık'm 400 metrekare kapalı, bin metrekare depo alanına sahip showroom'unun kurdelesini kesen Okyay, "Bir kadın sanayici olarak, ülkemiz kadınının sosyal Kaleseramik, İzmir'deki ağına iki yeni bayi daha ekledi. 



Çeşme Mimarlık ve Tara Yapı bayileri hizmete girdi hayattaki yeri konusunda ayrı bir hassasiyete sahibim. Açıkça söylemek isterim ki,  İzmir  bu konuda da öncü bir kent. Yapı ürünleri sektöründeki liderliğimiz dolayısıyla konut sektöründen çok çarpıcı bir örnek vermek istiyorum sizlere: Türkiye genelinde 2014 yılında, 1 milyon 165 bin 381 konut satıldı... Konutların yüzde 29,5'inde tapu sahibi kadınlar... 2014 yılında satılan konutların İstanbul'da yüzde 28,2'sini, Ankara'da yüzde 28,7'sini kadınlar alırken, İzmir'de bu oran yüzde 35,1... İzmir'in kadın erkek eşitliği açısından en önde yer aldığını söyleriz hep, tapu verileri de bunu doğruluyor" dedi. 



'Potansiyeli çok büyük bir kent' 

2002 yılından bu yana Kale Grubu bayiliğini yapan Tara Yapı Malzemeleri'nin Bayraklı Anadolu Caddesi üzerindeki yeni şubesinin açılış töreni de yapıldı. İzmir ekonomisine verdikleri öneme vurgu yapan Zeynep Bodur Okyay, "İzmir, lüks turizm tesisleri, dinamik nüfusu ve müthiş lojistik avantajıyla, 10 üniversitesiyle potansiyeli çok büyük bir kent. Bizim her zaman önceliklerimiz arasında yer aldı, bundan sonra da yer almaya devam edecek" dedi. 



Milliyet Ege


Geri Dön