19 / 04 / 2024

Zeynep Ilıcalı, Bodrum'da dekorasyon için anlaştığı şirket tarafından dolandırıldı!

 Zeynep Ilıcalı, Bodrum'da dekorasyon için anlaştığı şirket tarafından dolandırıldı!

Zeynep Ilıcalı Bodrum'da bir villanın dekorasyonu için anlaştı. Fakat şirket kendisine parasını vermeyince şikayet etti...




Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı Bodrum'da dekorasyonunu yaptığı lüks villa için anlaştığı şirket tarafından dolandırıldı. 


Teşekkürler Dekorasyon isimli şirkete sahip olan Zeynep Ilıcalı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.


Toplamda 386 bin 633 liralık faturayı 2 etapta alması gereken Ilıcalı, ilk etapta alması gereken 256 bin lirayı alamayınca Bodrum İcra Dairesi'ne başvuruda bulundu. 


 Ilıcalı, şunları anlattı:

"Öncelikle husumet itirazında bulundular. Sonra 'faturada belirtilen Adres Yapı İnş. Ltd. Şti. isimli şirket biz değiliz, tebligatları yanlışlıkla aldık' diyerek itirazda bulundular. Sonra borca itiraz ettiler. Oysa faturalar incelendiğinde, faturaların bu şirket adına kesildiği ve kendilerinin de borcu kabul edip 130 bin lirayı şirket hesabına gönderdiği görülecektir. Böyle bir yanlışlık olsaydı bu şekilde para göndermezlerdi." Soruşturmayı tamamlayan savcılık, şirketin iki yetkilisi Necmi B. ve Ömer U. hakkında TCK'nın 158/1-h maddesi gereğince "Şirket yöneticilerinin ticari faaliyetleri sırasında dolandırıcılığı" suçundan dava açtı. 2 yıldan 7 yıla kadar hapisleri istenen şüphelilerin yargılanmalarına önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanılacak.

Sabah



Geri Dön