19 / 04 / 2024

Zeynep Ilıcalı, Bodrum'daki villasının kapılarını açtı!

Zeynep Ilıcalı, Bodrum'daki villasının kapılarını açtı!

Show TV ile 1 yıllığına 155 milyon TL'ye anlaşan Acun Ilıcalı ile eşi Zeynep Ilıcalı, Bodrum-Yalıkavak'taki lüks villalarının kapılarını Elle Dekor'a açtı



Show TV ile 1 yıllığına 155 milyon TL'ye anlaşan Acun Ilıcalı ile eşi Zeynep Ilıcalı, Bodrum-Yalıkavak'taki lüks villalarının kapılarını Elle Dekor'a açtı. Çiftin, Haziran 2009'da taşındıkları Casa Nova Sitesi'ndeki 3 katlı villası 650 metrekare ve 12 oda. Zeynep Ilıcalı "Evimizden misafir eksik olmaz. Eşim Acun'un en büyük zevki bahçede arkadaşlarıyla birlikte ayak tenisi turnuvası yapmak. Acun'un arkadaşlarıyla oynadığı maçları izlemek büyük zevk" diyor.

Zeynep Ilıcalı bu sözleriyle geçen kış ayrıldığı, ama henüz boşanmadığı Acun Ilıcalı ile olan ilişkisinin devam ettiğini açıkça dile getiriyor. Acun Ilıcalı, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Şeyma Subaşı'ya aşık olunca 7 yıllık eşi, 2 çocuğunun annesi Zeynep Ilıcalı boşanma davası açmıştı. Çiftin duruşması 13 Eylül'de. Zeynep Ilıcalı, Türkiye'nin en çok kazanan televizyon yıldızı olan eşi Acun Ilıcalı'dan mallarının yarısını istiyor.
Posta


Geri Dön