16 / 04 / 2024

Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi okul yaptıracak!

Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi okul yaptıracak!

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, ilçe esnafının da desteğiyle festival havasında bir kermes düzenliyor. Kermesten toplanan gelir, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa Zeytinburnu'ndaki bir anaokulunun yapımında kullanılacak.



Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, ilçe esnafının da desteğiyle festival havasında bir kermes düzenliyor. Birbirinden lezzetli ev yemeklerinin ve el işi sanatlarının yer alacağı kermesten toplanan gelir, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa Zeytinburnu'ndaki bir anaokulunun yapımında kullanılacak.


28-29-30 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan kermeste, ev yemeklerinden pastalara, züccaciyeden mefruşata, tekstilden kırtasiyeye ve el sanatlarından takıya kadar birçok ürün halkın beğenisine sunulacak. Tüm Zeytinburnuluların davetli olduğu kermeste vatandaşlar, Rumeli Böreği, Balkanlar'ın meşhur tatlısı Trileçe, Türkmen Pilavı ve birbirinden lezzetli yöresel ev yemeklerini tatmanın yanı sıra künye, kolye ve bilezik gibi el emeğiyle yapılmış hediyelik eşyaları da piyasa değerinden çok daha ucuza bulma şansını yakalayacak.


Ev hanımları marifetlerini yarıştıracak


28 Nisan Perşembe günü saat 10.00'da Zeytinburnu Meydanı'nda açılışı gerçekleştirilecek kermeste, resim yarışmaları, şiir dinletesi, bilgi yarışmaları, engelliler konseri gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler de düzenlenecek. Katılanlara keyifli anlar yaşatacak etkinliklerden biri de ilk gün hanımlar arasında düzenlenecek olan yemek yarışması olacak.




Yeni Şafak


Geri Dön