24 / 04 / 2024

Zeytinburnu Nakliye Ambarları arazisi Akzirve’ye gidiyor!

Zeytinburnu Nakliye Ambarları arazisi Akzirve’ye gidiyor!

Zeytinburnu’nun elde kalan en değerli arazilerinden Nakliye Ambarları arazisine Akvirve aday oldu. Dernek bugün Akzirve ile pazarlığa oturacak. Cumartesi günü dernek üyeleri bir araya gelerek teklifi değerlendirip bir karar verecek...




Zeytinburnu Nakliye Ambarları arazisi Akzirve’ye gidiyor!


Zeytinburnu’nun elde kalan en değerli arazilerden biri olan Ambarlar Sitesi arazisi uzun süredir kooperatif üyeleri arasında oybirliği sağlanamadığı için satılamıyordu. 


İstanbul Nakliyeciler Ambarları İşletme Kooperatifi’ne (NAKO) ait olan arsaya daha önce Nurol GYO ve  Kiptaş  gibi birçok firma talip olmuştu. Yaklaşık 300-350 milyon dolar fiyat biçilen 128 dönüm Zeytinburnu Nakliye Ambarları arazisine şimdi de Akzirve aday oldu.


Bugün pazarlık yapılacak

Bugün dernek yönetimi  Akzirve ile pazarlığa oturacak. Cumartesi günü ise üyeler bir araya gelerek Akzirve'nin teklifini değerlendirerek bir karar verecek. 

Pega Kartal’la adını duyurdu

Suudi Arabistan, Bahreyn ve Dubai’de inşaat faaliyetleri bulunan Akzirve, Türkiye’de 2010 yılından itibaren Akzirve Gayrimenkul Yatırım markasıyla hizmet vermeye başlıyor. Mermer ve Seramik başta olmak üzere üretim ve yatırım bazında faaliyetleri 1992’lere dayanan firma Türkiye’de inşaat sektöründe adının Pega Kartal projesi ile duyurdu. 



Geri Dön