19 / 03 / 2024

Zeytinburnu'na 414 yatak kapasiteli öğrenci yurdu!

Zeytinburnu'na 414 yatak kapasiteli öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Mahallesi'ne 414 yataklı kız öğrenci yurdu inşa ediyor.




Zeytinburnu Belediyesi, Kazlıçeşme Mahallesi’nde hayata geçirdiği 414 yatak kapasiteli kız öğrenci yurdu ile gençlere sıcak bir yuva hazırlıyor.  Öğrenci yurdu, Eylül 2017’de hizmete açılacak.


Biruni Üniversitesi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İstinye Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Avrupa Meslek Yüksek Okulu gibi birçok üniversiteye ev sahipliği yapan sahil ilçesi Zeytinburnu, öğrenci kentine dönüşüyor.


Öğrencilerin en büyük sorunlarından olan “kalacak yer” problemini azaltmaya çalışan Zeytinburnu Belediyesi, Kazlıçeşme Mahallesi’nde hayata geçirdiği 414 yatak kapasiteli kız öğrenci yurdu ile ilçeye yeni bir yurt daha kazandırıyor. Okulların açıldığı tarih, Eylül 2017’ye yetiştirilmesi planlanan Zeytinburnu Kız Öğrenci Yurdu, toplam 24 bin 253 metrekareden meydana gelecek.


İlçenin en büyük yurtlarından biri olacak Zeytinburnu Kız Öğrenci Yurdu, spor salonu, kütüphanesi, 315 kişilik çok amaçlı salonu ve 414 yatak kapasitesiyle kız öğrencilere sıcak bir yuva olmuş olacak.



Zeytinburnu Belediyesi



Geri Dön