28 / 03 / 2024

Zeytinburnu'na Millet Bahçesi geliyor!

Zeytinburnu'na Millet Bahçesi geliyor!

Zeytinburnu'nda hayata geçirilecek olan 90 bin metrekarelik ''Millet Bahçesi'' için Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan protokol imzaladı.




Zeytinburnu Belediyesi,  TOKİ ile ortak yürüttüğü projede nihai sonuca ulaştı. Zeytinburnu'nda hayata geçirilecek olan 90 bin metrekarelik ''Millet Bahçesi'' için Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan protokol imzaladı.

Çevreyle ilgili faaliyetlerine hız veren Zeytinburnu Belediyesi, Zeytinburnu’ndaki askeri lojmanların yerine 90 bin metrekarelik Türkiye’nin ilk Millet Bahçesi’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sadece Zeytinburnu halkına değil, tüm çevre ilçe halkına İstanbul’un en geniş yeşil alanını sunmayı amaçladıklarını dile getiren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, 90 bin metrekarelik alanı yeşile dönüştüreceklerini ifade etti.


İstanbul’un en büyük bahçelerinden biri olacak olan 90 bin metrekarelik Millet Bahçesi’nde biyolojik havuz, renkli bitki deresi, piknik alanı, koşu yolu, çocuk parkı, kültürel ve sosyal aktivitelerin yapılabileceği birçok merkez yer alacak.


Zeytinburnu Belediyesi



Geri Dön