28 / 03 / 2024

Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nde, 275 bin dolara! Son 6 villa!

Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nde, 275 bin dolara! Son 6 villa!

Saros İnşaat tarafından Kumburgaz'da inşa edilen Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nin 5. etabında kalan son 6 villa için yeni bir kampanya başlatıldı.



Saros İnşat tarafından Kumburgaz'da yapılan Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nde, tamamlanmış villalar 400 bin dolar yerine 275 bin dolardan satışa sunuluyor. Döviz kuru da 1.30'a sabitlenen projede, anlaşmalı bankalardan yüzde 1.05 faiz oranı ile konut kredisi kullanılabiliyor.

5 etaptan oluşan ve yaşamın başladığı Zeytinsuyu Tepesi Evleri'de toplam 92 villa yer alıyor.
Saros İnşaat Mart ayında satışa çıkarmayı planladığı 6. ve 7. etaplarda farklı bir konsept uygulayacak. Toplam 78 villadan oluşacak 6. ve 7. etap projelerinde tamamen doğal bir yaşam alanı oluşturulacak.

Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nde, kablosuz internet erişimi, doğalgaz, yangın, su ve duman detektörleri, çocuk oyun parkı, fitness salonu, her odada gömme dolap, jakuzi gibi fonksiyonel özelliklerin yanı sıra gece görüşlü ve harekete duyarlı kamera sistemi, sabit IP ile uzak bilgisayardan site kameralarını izleme, 24 saat aktif güvenlik sistemi ve görüntülü kapı telefonu faaliyeti de bulunuyor. Zeytinsuyu Tepesi Villaları, TEM'den Yeşilköy Havaalanı Kavşağı'na 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.

0212 884 17 23

www.zeytinsuyutepesi.com

Projeden görüntüler için tıklayınız

Geri Dön