19 / 04 / 2024

ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Temizlik Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Gökçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.



ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Temizlik Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Gökçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Temizlik Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat, inşaat taahhüt, hafriyat işleri yapmak. 2- İnşaat malzemeleri alım ve satımı, ihracat ve ithalatını yapmak. 3- Her türlü gıda ürünleri alım satımı, üretimi, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4- Gıda ile ilgili market, lokanta, kafeterya açmak, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek işleri yapmak. 5- Her türlü nakliyat işleri yapmak. 6- Her türlü emlak alım ve satımı, kiralama ve kiraya verme işleri yapmak. 7- Her türlü ev, iş yeri, inşaat, temizlik hizmetleri yapmak. 8- İş güvenliği ve sağlık hizmetleri yapmak. Ortak sağlık güvenlik birimi kurmak ve işletmek. 9- Eğitim ve mesleki eğitim hizmetleri yapmak. 10- Turizm tesisleri yapmak, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. 11- Turizm hizmetleri işleri yapmak.



Geri Dön