24 / 04 / 2024

Ziggurat Tower, Eylül'de satışa çıkacak! Metrekaresi 1.000 Euro'ya!

Ziggurat Tower, Eylül'de satışa çıkacak! Metrekaresi 1.000 Euro'ya!

Bodrum"da Babilin Asma Bahçeleri konseptli otel ve rezidans yatırımının ardından çakırlar İnşaat şimdi de Ziggurat Kulesi"ni İkitelli"ye getiriyor. Projede her katta bir sekreter yer alacak



Mezopotamya uygarlığındaki Babil'in Asma Bahçeleri konseptini Gardens of Babylon adıyla Bodrum'a taşıyan çakırlar şžirketler Grubu şimdi de aynı uygarlığı bir diğer eseri olan Ziggurat Kulesi'ni İstanbul'a taşıyor. çakırlar şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recai çakır, Sümer, Babil ve Asur uygarlıklarının tanrıya ulaşmak için inşa ettiği ancak bir türlü bitiremediği Ziggurat Kulesi konseptini İstanbul İkitelli'de sahip olduğu araziye yapacaklarını söyledi. Atatürk Havalimanı'na yakın olmanın avantajını kullanarak otel ya da rezidans yerine home ofis konseptini getireceklerini belirten çakır, 'İşadamları yılın 200 günü yabancı misafirlerini otellerde ağırlıyor. Yabancı yöneticiler artık otellerde kalmak istemiyor. Hem havaalanına yakın olmak hem de ev ortamında konaklamak istiyor. şžirketler de hızla artan otel masrafları yerine bir home ofis satın alıp yöneticilerini istedikleri zaman ağırlayabilecekleri hem de toplantılarını yapabilecekleri bir konsepte yöneliyorlar. Bu nedenle home ofis konseptini benimseyeceğiz' diye konuştu.

Ofis maliyetlerini azaltacak
çakır, projede ofis maliyetlerini azaltmak için de yatırımcılara yardımcı olacaklarını kaydederek 'Her katta çok dil bilen sekreterler bulunacak. Home ofislerinde ayrıca bir sekreter bulundurmaları gerekmeyecek. Böylece ofis maliyetlerinden de tasarruf sağlamayı planlıyoruz' diye konuştu. Bu yıl içinde inşaata başlayacaklarını belirten çakır, Ziggurat Tower projesi için 100 milyon TL civarında bir yatırım öngördüklerini de söyledi.

çakır, projedeki home ofislerin 1+1 ve suit konseptinde olacağını söyleyerek 'Bir odasını çalışma odası bir odasını da konaklama odası olarak yapmayı planlıyoruz' diye konuştu. Projedeki dairelerin metrekare fiyatlarının 1000 euro civarında olmasını planladıklarını söyleyen çakır, eylül - ekim aylarında da projede satışlara başlayacaklarını iletti.

200 home ofis olacak
Projedeki home ofislerin 60-70 metrekare ile 100-110 metrekare seçeneklerinden oluşacağını söyleyen çakır, projeyi 2013 yılında teslim etmeyi planladıklarını açıkladı. Ziggurat Tower içinde 200 home ofis yapmayı planladıklarını da belirten çakır, şimdiden Babilin Asma Bahçeleri'nde yer bulamayanlardan ve iş çevresinden 150'ye yakın talep aldıklarını söyledi. çakır, proje içinde 6 bin metrekarelik bir spa da planladıklarını sözlerine ekledi.

Lüks villada kişi başı 135 TL
Bodrum'daki Gardens of Babylon otelde ise kış aylarında spadan yararlanmak isteyenler için bir kampanya başlattıklarını anlatan çakır, kral dairesinde geceliği 400 TL'ye, 3 oda 1 salon villalarda ise üç kişinin kişi başı 135 TL'ye her şey dahil kalabileceğini söyledi. Kampanyaya özellikle Anadolu illerinden büyük ilgi olduğunu belirten çakır, Doktor Ender Saraç tarafından işletilen Sağlık Yaşam Merkezi'ne de özellikle kış aylarında yoğun ilgi olduğunu belirtti.

Dilek TAşž/Sabah Emlak


Geri Dön