25 / 04 / 2024

Zin D Zen projesinde teslimler Aralık 2012'de başlayacak!

Zin D Zen projesinde teslimler Aralık 2012'de başlayacak!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Gelişime A.şž ferahından çekmeköy'de hayafe geçirilen Zin D Zen projesinde toplam 96 konut bulunuyor. Zin D Zen, çevresinde yükselen nitelikli konur projeleri, merkezi konumu ve özenli tasarımı ile ev sahibi olmayı düşleyenleri be



ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.şž tarafından çekmeköy'de hayata geçirilen Zin D Zen projesinde 53 metrekarelik, 36 adet 1+1, 114 metrekarelik 30 adet 2 + 1 ve 128 metrekarelik 28 3+1 daireler ev sahibi olmayı düşünenlere sunulan alternatifleri oluşturuyor. Toplam konut sayısının 96 olduğu projede teslimlere 2012 yılının Aralık ayında başlanması planlanıyor.

Sosyal alanlarıyla da iddialı

Projede 1+1, 2 + 1, 3 + 1 daire seçenekleri ve her daire için minimum bir araçlık kapalı otopark ve kapalı otoparktan dairelere asansörle ulaşım imkanı bulunuyor.

Fitness center, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, ortak alanlar için jeneratör, merkezi sistem ısınma projeden ev sahibi olacak sakinlere sunulan ayrıcalıklar arasında geliyor.

ZİN D Yatırım

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.şž, yıllarca Garanti Bankası, Axa Oyak Holding, Desa Deri Sanayi, Goodyear Lastikleri T.A.şž gibi kurumsal firmalarda üst düzey yöneticilikler yapan şirket ortakları Halil Korkmaz ve Emre Bilge ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme şirketinde mesai arkadaşları ile birlikte birikimleri ile çekmeköy ve civarı ilçelerde proje üretmeye devam ediyor.

Güvenlik ve teknoloji bir arada

Zin D Zen projesi inşasında bina yüksekliğine uygun temel derinli ¬ği esas alındı. Bunun yanında Yapı denetim firması tarafından beton ve demir kalitesi düzenli olarak teste tabi tutuluyor. İnşaat altyapısı ve binaların iç donanımlarında kullanılan ürünler yüksek kaliteli markalardan oluşmaktadır.

çekmeköy değerini artırıyor

2008 yılında ilçe olan çekmeköy, şehrin bilinen ana merkezlerine yakınlığının yanı sıra çam ormanlarının kucağında sayfiye niteliğine sahip olmasıyla da büyük talep görüyor. Ana merkezlere, çevre yollarına ve köprülere yakınlığı nedeniyle son derece iyi olan ulaşımın, yol genişletme ve üst geçit çalışmaları ile şu anda ihale aşamasında olan Üsküdar-çekmeköy-Sabiha Gökçen metro projesinin sonuçlanmasıyla daha da kolaylaşması planlanıyor. Deprem açısından sağlam bir zeminde konumlanıyor olması da Zin D Zen projesine değer katan diğer etmenler arasında geliyor.
Emlak Pazarı


Geri Dön