28 / 03 / 2024

Zincirlikuyu İstanbloom projesinde 558 bin dolara!

Zincirlikuyu İstanbloom projesinde 558 bin dolara!

Çevreye dost yapısıyla dikkat çeken İstanbloom’da enerji tüketimi kontrol edilirken, iklimlendirme alanı olarak düzenlenen yeşil alanlar, yüksek kotta bulunan oturumlarla doğal ve sıcak bir atmosfer sağlıyor



Projenin adı: İstanbloom
Projenin lokasyonu: Zincirlikuyu
Yapan şirket: Esin Yapı
Satış pazarlama sorumlusu: Gayrimenkul Fikirleri A.Ş.
İnşaata başlama tarihi: Ekim 2010
İnşaatı bitirme tarihi: Nisan 2013
Toplam arsa: 9 bin 300 metrekare
Toplam inşaat alanı: 77 bin 402 metrekare
Ticari alanlar: Yaklaşık 10 bin metrekarelik ofis alanı
Sosyal donatılar: Projede ofis alanlarına ek olarak yemekhane, kafe, manav, çiçekci, şarküteri, mini market, kuru temizleme, lostra solonu, kurye merkezi, kuaför, terzi gibi farklı servislerin sağlanacağı alanlar da mevcut.
Satılabilir alan: 34 bin metrekare
Konut sayısı: 165
En düşük ve en yüksek konut alanı ve konut tipleri: 108 metrekare 1+1 - 306 metrekare 4+1 dubleks
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 6 bin - 8 bin USD/m2
En ucuz konutun fiyatı: 558 bin USD
Ödeme koşulları:  Peşin, banka kredili, firma vadeli ödeme alternatifleri sunuluyor. Peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. Vadeli alımlarda yüzde 35 peşinatla kalan miktara 24 ay sıfır faizli firma kredisi uygulanıyor.
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: Yaklaşık 500 kişi
Projenin ayırt edici özelliği: İstanbul'un yeni ve en prestijli hattında yer alan proje; zarif mimarisi, özel iç mimari tasarı double facadeları, dikey  bahçeleri, çevre dost yapısıyla dikkat çekiyor.  Çevre dostu sistemlerin kullanılmasıyla enerji tüketimi kontrol edilirken, iklimlendirme alanı olarak düzenlenen yeşil alanlar, yüksek kotta bulunan oturumlarla doğal ve sıcak bir atmosfer sağlıyor; en yüksek katlarda dahi bahçeli ev ölçeğini ve hissini koruyor. Ayrıca geriye çekilmiş katlarda direkt dairelerden açık bahçe alanlarına çıkılabilinen daireler tasarlandı. Proje bu hattaki Leed sertifikasına sahip sayılı binalardan biri olacak. Proje 15. kattan itibaren etkileyici bir manzaraya sahip. Projenin ofis katları yatayda yayılmış, aynı kat içinde birleştirilebilen ve ayrılabilen farklı büyüklükte ofis alanlarından oluşuyor. İç bahçelerle bir arada olan ofis alanlarının bu farklı düzenlemesi, maksimum gün ışığı ve peyzajın rahatlatıcı etkisini gün boyunca çalışma ortamında hissedilmesini sağlıyor. Projenin bu özelliği, tek katta yayılan geniş ofis alanlarını monotonluktan kurtarıyor, küçük ofis kullanıcılarına ise daha geniş bir mekan perspektifi sağlıyor.
Projede anneler için ne düşünüldü: Spor yapabilecekleri koşu ve yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, açık havuz ve mini bir çarşı bulunuyor. Kişisel bakım uygulanacak alanların yanı sıra projede çocuk odaları yer alıyor.
Babalar için: Yaşamsal gereksinimlerin giderilebileceği mini bir çarşı, spor ve yürüyüş yapılabilecek yeşil alanlar, yüzme havuzları ve bisiklet yolu bulunuyor. Proje aynı zamanda iş hayatına uygun bir lokasyonda olması sebebiyle zamanın doğru kullanılacağı, trafik stresinin minimuma indirildiği bir hayat tarzı sunuyor. 24 saat güvenlik, araç veya uçak kiralama hizmeti taksi, shuttle ve araba yıkama gibi hizmetler de mevcut.
Çocuklar için: Çocuk oyun alanları, kum havuzları mevcut. Çocukların açık havada vakit geçirebilecekleri bir park bulunuyor. 
Aileler için: Proje kentin yakınında olup kent karmaşasından uzak, dingin ve sağlıklı bir çevreye sahip. Hem İstanbul’un hareketli hayatına yakın hem de huzurlu doğasıyla ailelerin güzel vakit geçirmelerini sağlayacak bir atmosfere sahip.  Açık teraslar, geniş ve rahat tasarımlarıyla dört mevsimin keyfini yaşayabilecekleri bir konut projesi özelliği taşıyor.
Yalnız yaşayanlar için: Koşu ve yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, açık havuz ve mini bir çarşı yer alıyor. Ayrıca 24 saat güvenlik, bitki ve bahçe bakımı, sağlık hizmetleri, consierge servisi, mesaj ve uyandırma servisi, araç veya uçak kiralama hizmeti taksi, shuttle ve araba yıkama, kuru temizleme, kuaför ve terzi hizmeti, vale servisi, aşçı ve garson kiralama, parti desteği ve catering hizmetleri bulunuyor.
En yakın anaokulları ve kreşler: Pıtırcık Anaokulu 750 metre, Pembe Fil Çocuk Evi 900 metre mesafede.
Projeye en yakın özel ilköğretim okulu: Mef İnternational School 1.3 kilometre…
En yakın devlet okulu: Mecidiyeköy Lisesi 1.4 kilometre uzaklıkta.
En yakın kolej: Özel Nilgün Doğay Lisesi 180 metre mesafe uzaklıkta yer alıyor.
En yakın devlet liseleri: Mecidiyeköy Lisesi 1.4 kilometre, Etiler Lisesi 1.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
En yakın poliklinik ve hastaneler: Özel Gayrettepe Florance Nightingale 1.1 kilometre,
Özel Çevre hastanesi 1 kilometre, Levent Cerrahi ve Tanı Merkezi 600 metre, Acıbadem Poliklinik 1 kilometre…
En yakın akaryakıt istasyonu: 500 metre.
En yakın alışveriş merkezi: Astoria AVM 1.1 kilometre, Metrocity AVM- 1.2 kilometre,
Kanyon AVM 1.3 kilometre, Cevahir AVM 1.6 kilometre, Akmerkez AVM 2.6 kilometre mesafede. 
Havalimanlarına uzaklığı: Sabiha Gökçen Havalimanı’na 39.5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na da 22 kilometre mesafesi bulunuyor.
bulunmaktadır.
Anayollara uzaklığı: Projeye en yakın Tem girişi yaklaşık olarak 3 km mesafe uzaklıkta.
En yakın E-5 girişi ise yaklaşık olarak 800 metre mesafede.
Projenin mimarı: Mimari projesi Bünyamin Derman’a ait DB Mimarlık tarafından tasarlanan projenin Statik, Betonarme hesapları Balkar İnşaat Mühendisliği ve Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından hazırlanmış onaylandı. Projenin iç mimarı Mahmut Anlar’a ait Geomim Mimarlık tarafından yapılıyor. Projenin konsept geliştirme çalışmasında konut kısmı için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. , ofis kısmında Propin Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetlerinden danışmanlık alınıyor.

http://esinyapi.com/

http://www.istanbloom.com.tr/

0212 274 72 79


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön