27 / 04 / 2024

Ziraat bankası KEY ödemeleri isim listesi 2014!

Ziraat bankası KEY ödemeleri isim listesi 2014!

KEY (Konut Edindirme Yardımı) listesi, Emlak Konut Gayrikenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından hazırlanıyor. İşte en son yayınlanan Ziraat bankası key ödemeleri isim listesi 2014!...



Ziraat bankası key ödemeleri isim listesi 2014!

KEY (Konut Edindirme Yardımı) listesi, Emlak Konut Gayrikenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından hazırlanıyor.


Yeni Ziraat bankası key ödemeleri isim listesi 2014, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılan konut edindirme yardımı olan KEY, hak sahiplerine Ziraat Bankası aracılığı ile veriliyor.


Ödemelerde T.C. kimlik numarasının ibrazı zorunlu olup, listeye key ödemeleri web adresinden ulaşılabiliyor. Emlak Konut Gayrikenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesinde www.keyodemeleri.com adresinden sorgulama yapılabiliyor.


Ziraat Bankası'nda listede gözükmüyorum fakat İnternet sitesinde ve Resmi Gazetedeki listede gözüküyorum neden ve hangisi doğru? 


Resmi Gazetede Tasfiye Halindeki Emlak Bankası tarafından şirketimize gönderilen tüm bilgiler aynen yayınlanmış ancak yönetmelik gereğince ödeme için T.C.Kimlik numarası zorunlu olduğundan Ziraat Bankasında T.C. Kimlik Numarası olmayanlar yer almamıştır. Bu durumda olanlar yukarıda izah edilen itiraz prosedürleri doğrultusunda başvurularını yapacaklardır. 


Ziraat Bankası'na yatırılan paramın hacizli olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? 

Ziraat Bankası'na müracaat ederek öğrenilebilir.


Adıma yapılan KEY ödemesini aldım. Ancak iade etmek istiyorum, ne yapmalıyım?


KEY ödemelerini almış, ancak çeşitli sebeplerle iade etmek isteyen hak sahipleri, ödemeyi almış oldukları gün içinde iade etmek istemeleri durumunda ödemeyi almış oldukları Ziraat Bankası şubesine, daha sonraki günlerde iade etmek istemeleri durumunda ise Ziraat Bankası Şubelerine başvurarak iade işlemini gerçekleştirebileceklerdir.


KEY listesinde adı olmayanlar ne yapacak?




Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com




Geri Dön