25 / 04 / 2024

Zirvepark Konutları yaz kampanyası 30 Ağustos'a kadar devam edecek!

Zirvepark Konutları yaz kampanyası 30 Ağustos'a kadar devam edecek!

Yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamı ile göz kamaştıran Zirvepark'ın yaz kampanyasında 120 aya varan vade imkanı ve yüzde 0'dan başlayan oranlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.




Somuncu Grup tarafından inşa edilen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark, Yaza Özel Kampanyasıyla birlikte hem oturumcuya hem de yatırımcıya kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

Yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamı ile göz kamaştıran Zirvepark'ın yaz kampanyasında 120 aya varan vade imkanı ve yüzde O'dan başlayan oranlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Projenin yüzde 70'inin yeşil alana ayrıldığını söyleyen Adnan Dutak "Zirvepark Konya için standartları farklılaştıran bir proje. Değişen yaşam biçimlerine uygun olarak inşa edilen her daire kendine özel bir mimariye sahip. Konya'da bir ilk olan uygulama sayesinde mekanlar metrekarelerle sınırlandırılmıyor. Mimarisi, ünlü mimarlık ofisi Tago Mimarlık tarafından tasarlanan projenin en belirgin özelliği, yaşam tarzları farklı ailelere farklı metrekarelerdeki sonut alanları sunması. Böylelikle de alım gücü Dİarak her bütçeye hitap etmesi. Tüm bu sararların arsa aşamasında araştırılarak verildiği du proje, insana saygıyı esas alan bir projedir.

İslına bakarsanız işimizin özünde ev satın alma sararı verirken seçici davranan aileleri güvenilir Dir marka çatısı altında ev sahibi yapmak yatıyor, [şte bu yüzden herkesin Zirve'de yerini alabilmesi adına yaz ayma özel bir kampanya başlattık, hazırladığımız bu kampanyada Akbank ve Iurkiye Finans ile peşinatsız, yılbaşında ara ideme ile ev sahibi olma şansı bulunuyor. Üstelik 120 aya varan vade imkanı ve yüzde O'dan Daşlayan oranlarla." diye konuştu. 

Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli Dİmak üzere 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneğin bulunduğu Zirvepark, akıllı 3v teknolojisi ve çevreci bina özellikleriyle lüks /e konforlu bir yaşam sunuyor. 

Zirve'de bir hayatın herkesin hakkı olduğunu söyleyen Adnan Dutak, 12 Temmuz tarihinde Daşlayan kampanyanın 30 Ağustos tarihine kadar ievam edeceğini belirtti. 



Yeni Konya




Geri Dön