29 / 03 / 2024

Ziya Yılmaz, Dap Vadisi'ne kendi adını yazdı!

Ziya Yılmaz, Dap Vadisi'ne kendi adını yazdı!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vadisi

Dap Yapı, iş ve yaşam alanı olarak belirlenen Çağlayan bölgesindeki eski fabrikaların dönüşümünden sağladığı ve 40 bin metrekarelik alan üzerine geliştirdiği 932 bölümlük ofis bölümünün son kısmını satışa açtı...



Adının baş harflerini kullanarak Çağlayan bölgesinde  Dap Vadisi  kuran patron Ziya Yılmaz, toplam satıştan 650 milyon lira gelir bekliyor.


Dap Yapı, iş ve yaşam alanı olarak belirlenen Çağlayan bölgesindeki eski fabrikaların dönüşümünden sağladığı ve 40 bin metrekarelik alan üzerine geliştirdiği 932 bölümlük ofis bölümünün son kısmını satışa açtı. Genişlikleri 21 ila 330 metrekare arasında değişen 400 ofis 190 bin liradan satılıyor. Şirket toplam satıştan 650 milyon liralık gelir bekliyor.  DAP Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 40 bin metrekarelik alan için 10 yıl çalışma yaptıklarını belirterek, "Dap Vadisi projemizde ciro beklentimizi 650 milyon lira olarak belirledik. Polisan Holding, Tatlıcı Holding başta olmak üzere 8 gruptan buradaki yerleri topladık ve ofis olarak hizmete sunduk" diye konuştu. Cendere bölgesinin hükümetin planlamasına göre yeniden ele alındığını anlatan Ziya Yılmaz, buranın Zincirlikuyu-Levent-Maslak hattına alternatif olarak ofis projeleri hayata geçirilecek şekilde yapılandırıldığını ifade etti. 


Sırada 'S Ofis' var 

Yılmaz, Kağıthane'nin de dönüşümüne imza attıklarını belirterek, "Dünyanın en büyük Z harfiyle başladık. Bumerang, İ Ofis, A Ofis ve Y Ofis'le devam ettik. Sırada S Ofis var" dedi. 6 yıldan bu yana geliştirdikleri yapıların kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçtiğini anlatan Ziya Yılmaz, bu kapsamda; yıkıp modern tesis haline getirdikleri fabrikaların sayısının 20'ye ulaştığını belirtti. Yılmaz, bundan sonraki projelerini geliştirme safhasında uyumlu arazi bulmaları halinde otel, AVM, ofis gibi projeler yapabileceklerine dikkat çekti. 


Ofis gideri minimuma indi 

Yılmaz, Dap Vadisi'ndeki binalarda ofis sahiplerine yönelik 'Ofis Yönetim Sistemi'ni geliştirdiklerini belirterek, bu sayede ek personel giderlerine gerek kalmadan hizmet verildiğini söyledi. Sistemdeki özellikler arasında ihtiyaç duyulan lobi, asistan odası, toplantı odası, salon gibi büyük alanlar küçük bir katkı payı alınarak ofis sahiplerinin kullanımına açılıyor. 


Sabah 


Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/


projeye sor



Geri Dön