16 / 04 / 2024

Zonguldak Kozlu'ya 2 yeni park inşa edilecek!

Zonguldak Kozlu'ya 2 yeni park inşa edilecek!

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, hafta sonları da yoğun mesai harcayarak, Kozlu’da yapılan çalışmaları yerinde inceliyor ve çalışmaların hızlandırılması adına gerekli talimatları veriyor...



Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, hafta sonları da yoğun mesai harcayarak, Kozlu’da yapılan çalışmaları yerinde inceliyor ve çalışmaların hızlandırılması adına gerekli talimatları veriyor.


Kozlu’da yapılacak köprü çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Şahin, Kozlu girişi 4 yol kavşağı ile Kızılay bölgesinde bulunan dere üzerindeki yerleşimlerin, şehir merkezine kolay ulaşımı ile ağır vasıtaların şehir trafiğinden uzaklaştırılması adına ayrı bir güzergâh oluşturulacağını belirtti. Şahin, ayrıca şehir içi otopark sorununun çözümü için dere karşısında yeni yapılan otopark alanlarına geçişi sağlayacak ve Kozlu’ya görsel güzellik katacağına inanılan köprü inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi.


Sanayi Köprüsü için de Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’ndan söz alan Şahin, Bakan Eroğlu’nun talimatı ile Devlet Su İşleri (DSİ) Zonguldak 232’nci Şube Müdürlüğü ile gerekli yazışmaların tamamlandığını ifade etti. Sanayi Köprüsü’nün devlet imkânları ile yapılacağını belirten Şahin, “Dere ıslahından daha önce Sayınlar Yurdu’na geçiş sağlayan ‘eski ahşap köprü’ diye bilinen yaya köprüsü, daha modern olarak projelendirilip, ön çalışmalar en kısa süre içinde başlatılacaktır” dedi.


Başkan Şahin ve DSİ Zonguldak 232’nci Şube Müdürü Muharrem Atalar, Kılıç ve İhsaniye Mahallelerinden ayrılan yol ayrımına yapılacak ve Kozlu Sanayi Sitesi’ne bağlanacak olan köprü için proje çalışması yaparak, incelemede bulundular.


Hafta sonu çalışmalarına devam eden Şahin, SGK Zonguldak İl Müdürü Çiğdem Acar ile birlikte yeni belediye hizmet binasındaki çalışmaları da yerinde inceledi.


Yeşilyurt Sitesi’nden Kirazlık Camisi önüne bağlanan yol çalışmalarını da inceleyen Şahin, gerekli bilgileri alarak, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.


Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Şahin, vatandaşların sıkıntılarını dinledi ve uzun süre vatandaşlarla sohbet etti. 


Pusula Gazetesi


Geri Dön