20 / 04 / 2024

Zonguldak Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Zonguldak Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Zonguldak Ereğli'de hizmet veren Özel Utku Koleji, yeni Eğitim Kampüsü ile birlikte Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yer alan Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.



Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde  eğitim öğretim alanında hizmet veren Özel Utku Koleji, yeni Eğitim Kampüsü ile birlikte Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yer alan Orçun Çataklı Sosyal Tesislerini Ereğli ve bölge halkının hizmetine açtı.


TESİSLER TEK TEK TANITILDI…


Orçun Çataklı Sosyal Tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelen Utku Koleji Yöneytimi öncelikli olarak Sosyal Tesisi basın mensupları ile paylaşmak istediklerini vuguladı.


Utku Koleji Şirket Ortakları Ali Çataklı, Nazım Erdoğan ile Okul Yöneticileri Varol Hızal, Güvenç Özveren, Hasan Koca ve Yasin Topal’ın katıldığı yemekli toplantıda açıklamada bulunan Utku Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, daha önceki toplantılarda gazetecilere birlikte havuza girme sözü verdiğini vurgulayarak, “bugün hem sözümüzü tutmak için, hem de tesislerimizi tanıtmak ve velilerimizin kullanımına sunduğumuzu açıklamak için bir aradayız.”


Yapıcı açıklamasında ayrıca şu görüşlere yer verdi;


“EREĞLİ VE BÖLGEMİZE HİZMET ETMENİN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ…”


Orçun Çataklı Sosyal Tesisler İdare Amiri Burak Emrah Yapıcı, tesislerle ilgili basın mensuplarına detaylı bilgi verdi. Yapıcı, hizmete alınan tesislerin bünyesinde yarı olimpik yüzme havuzu, sauna ve buhar odaları, fitness ve jimnastik salonu, vitamin bar, kafeterya, konferans salonu ile uluslararası standartlarda bir spor salonu bulunduğuna dikkat çekerek, Ereğli ve bölgeye hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.


“ÖZEL GÜNLERDE DE HİZMETTE OLACAK…”


Yarı balkon türü kafeteryada; çocuklar havuzda yüzerken, veliler de onları izleyebilecekler, aynı zamanda özel yemekler, yaş günleri ve aile yemekleri için de havuz kafe hizmet verecektir. Tesisimizde ayrıca tatil günlerinde sabah kahvaltısı hizmeti de verilecektir.



“KONFERANS SALONU 500 KİŞİLİK…”


Çok amaçlı Konferans Salonumuz 500 kişiliktir. Ses Düzeni, ışıklandırma ve reji odası modern, son teknoloji ile donatılmıştır. Bu çok amaçlı salonda oturumlar, tiyatrolar, seminerler yapılabilir. Ayrıca resim, kitap gibi çeşitli sergiler için de elverişli konumdadır.


SPOR SALONU ULUSLARARASI STANDARTLARDA


Spor salonumuz 1000 kişilik tribün kapasitesine sahip uluslararası standartlara sahiptir. Havalandırma, aydınlatma ve ısıtma ­soğutma sistemi aynı şekilde teknolojiktir. Sportif karşılaşmalar için gerekli her türlü teknik donanım; cihazlar, takım odaları, hakem odaları, VIP bölümü de mevcuttur. Salonumuz ayrıca 360 derece görüntü veren kamera sistemi ile de izlenmektedir.


“HAFTA İÇİ 17.30’A dek ÖĞRENCİLERİMİZ KULLANIYOR…”


Oto parkımızda mevcut. bulunan sosyal tesislerimiz haftanın 5 günü sabah saat 9.00 dan 17.30 ‘a kadar Utku Koleji Öğrencilerine tahsis edilmiştir. Bu saatler içinde çocuklarımız sınıf bazında yüzme eğitimi alacak, okul takımları antrenmanlarını yapacak, konferans salonunda sunum ve gösterilerini gerçekleştirecek ve beden eğitimi derslerini de spor salonumuzda yapacaklardır.



“18.00’DAN SONRA TÜM HALKIMIZA AÇIK OLACAK…”


Akşam saat 18:00 den sonra da sosyal tesisimizin bütün bölümleri misafirlerimize açılacaktır. Bu açık olan saatler belirlenmiş olan program kapsamında bayan seansı,bay seansı ve aile seansı olarak yapılacaktır.



“AYLIK VE YILLIK ÜYELİK YAPILABİLİYOR…”


Havuzdan faydalanmak isteyen misafirlerimiz üyelik kapsamında günlük, aylık, yıllık olarak üyelik oluşturarak tesislerimizden faydalanabilecekler. Özel ders almak isteyenler ve doktor tavsiyesi ile havuzu kullanmak isteyenlerin programı ayrıca yapılacaktır. Tesislerin tam kapasite ile hizmet vermeye başladığını bildiren Yapıcı, sözlerinin sonunda ise güven ve destekleri için tüm bölge halkına teşekkür etti.



“TESİSLERİN ADI SORULDUĞUNDA ‘DUYGUSAL ANLAR’ YAŞANDI…”


Yapıcı’nın ardından tesislerin adı ile ilgili soru üzerine duygulanan Ali Çataklı, tesislerin adının; yönetim kurulu kararı alındığını ve yıllar önce trafik kazasında kaybettikleri (Okul Müdürü eşi Hülya Çataklı ile birlikte) oğulları Orçun Çataklı’nın ismine atfen verildiğini duygulu bir ifade ile söyledi. Emrah Yapıcı’da Merhum Orçun Çataklı’nın kendisinin de arkadaşı olduğunu, yıllar sonra o’nun adı ile anılan tesiste yönetici olarak hizmet veriyor olmaktan gurur ve onur duyduğunu söyledi. Toplantı, gazetecilere tesislerin gezdirilmesi ve havuza girilmesi ile sona erdi.



Değişim Medya


Geri Dön