27 / 04 / 2024

Zonguldak TOKİ basın sitesi çalışmaları sona yaklaşıyor!

Zonguldak TOKİ basın sitesi çalışmaları sona yaklaşıyor!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık TOKİ yetkilileri ile yapılan son görüşmede, Zonguldak, Terakki Mahallesi’ndeki iki parsel alan üzerinde toplam 9 bin metrekare, toplu konut projesinin kabul olduğunu aktardı.



Yaklaşık üç yıldır devam eden çalışmalar sonucu projenin bugün için maliyet ve diğer son dosya tamamlamasının sürdüğünü ve önümüzdeki ay ön taleplerin(başvuruların) toplanacağını ifade eden Akbıyık, “ Zonguldaklı gazetecileri konut sahibi yapma projesinde çok yoğun uğraştık. Başta Sayın Valimiz Ali Kaban olmak üzere, eski meclis başkanımız Köksal Toptan, Zonguldak Milletvekillerimiz Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü, Deftardar, Çevre Şehircilik, Milli Emlak ve İmar Müdürlüğü olmak üzere tüm emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.



Hürriyet




Haber Yeni Adım Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Zonguldaklı gazeteciler için önem arz eden  TOKİ  Projesi'nde son gelişmeleri yaptığı yazılı açıklama ile duyuran Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık şu bilgileri verdi: "TOKİ yetkilileri ile yapılan son görüşmede, Zonguldak Terakki Mahallesindeki, iki parsel alan üzerindeki 9 bin metrekarelik toplu konut projesi kabul edildi. Önümüzdeki ay ön talep toplanacak. Başta Sayın Valimiz Ali Kaban olmak üzere, eski TBMM başkanlarından Koksal Toptan, Zonguldak Milletvekillerimiz Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü, Defterdarlık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğü, Milli Emlak ve İmar Müdürlüğü olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi. 


Yeni Adım


Geri Dön