29 / 03 / 2024

Zonguldak Üzülmez ve Değirmenağzı tünelleri ne zaman açılacak?

Zonguldak Üzülmez ve Değirmenağzı tünelleri ne zaman açılacak?

AK Parti Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar: Üzülmez tünelleri ve Değirmen ağzı tünel çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. En kısa sürede buradaki çalışmaları tamamlayıp halkın hizmetine sunacağız.



AK Parti Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar muhtarlarla bir araya geldi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililerle beraber 1 Kasım genel seçimleri gezisi kapsamında Çınartepe Mahallesi muhtarlığında muhtarla bir araya geldi. Zonguldak sorunlarının görüşüldüğü toplantıda AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, “Muhtarlara çok büyük önem veriyorum benim babam yıllarca muhtarlık yaptı. Muhtarların özlük hakları konusunda çalışmalarımız sonucunda bir katkımız oldu. İnşallah 1 Kasım tarihinden sonra hep birlikte yeni çalışmalarımızla Zonguldak halkı için mücadele vereceğiz. Üzülmez tünelleri ve Değirmen ağzı tünel çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. En kısa sürede buradaki çalışmaları tamamlayıp halkın hizmetine sunacağız. Seçime kısa bir süre kaldı. 7 Hazirandan sonra 30 günlük seçim gezisi çalışmamız oldu. 2 günlük bir süremiz kaldı bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip halkımıza kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Ben 1 Kasım tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde desteklerinizi bekliyorum” dedi.


Çınartepe Mahalle Muhtarı Okan Girgin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum” dedi.


Milliyet


Geri Dön