20 / 04 / 2024

Zonguldak'ta bir evde yangın çıktı!

Zonguldak'ta bir evde yangın çıktı!

Zonguldak'ta bir evde yangın çıktı. Zonguldak' ta 3 katlı binanın zemin katında çıkan yangında yaralanan anne ve 3 yaşındaki oğlu ile yoğun dumandan etkilenen itfaiye eri hastaneye kaldırıldı...



Soğuksu Mahallesi Müftülük rampası mevkisindeki 3 katlı binanın zemin katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, içeri girerek baba Ahmet, eşi Arzu ve oğlu 3 yaşındaki oğlu Emirhan Uçar'ı dışarı çıkardı.


İtfaiye ekiplerince suni teneffüs yapılan küçük çocuk, vücudunda yanıklar oluşan anne, şok geçiren baba ile yoğun dumandan etkilenen itfaiye eri, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Bacakları ve kollarında yanık oluşan Emirhan Uçar, buradaki müdahalenin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine sevk edildi, annesinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


Zonguldak Belediyesi İtfaiye Müdür Yardımcısı Aydın Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının çıkış sebebi konusunda incelemenin sürdüğünü belirterek, "Olay yerine geldiğimizde yangın devam ediyordu. Ekiplerimiz müdahale etti. Eve girerek anne ile çocuğu dışarı çıkardılar. Patlama sesi olduğu söyleniyor, tekrar geldiğimizde yangının çıkış sebebini inceleyeceğiz" diye konuştu.


Binanın en üst katında oturan Hakan Yurttaş da patlama sesi duyduklarını, her tarafı duman kapladığını ve dışarı çıkamadıklarını söyledi.


AA


Geri Dön