20 / 04 / 2024

Zorlu Center Apple Store ne zaman açılacak?

Zorlu Center Apple Store ne zaman açılacak?

Dünyanın 3.en büyük mağazasını Türkiye’de Zorlu Center AVM’de açmaya hazırlanan Apple Store’un açılış tarihi sürekli erteleniyor. Zorlu Center Apple Store ne zaman açılacak henüz belli değil.



Zorlu Center AVM’de açılması planlanan Apple Store mağazasının açılış tarihi sürekli erteleniyor. En son Kasım 2013 denilmişti ama yıl bitti mağaza açılmadı. Ne zaman açılacağı konusunda da net bir tarih henüz yok. Zorlu Center AVM'den aldığımız bilgiye açılış tarihinin ertelenmesi Zorlu kaynaklı değil. Mağazanın şu an son hazırlıkları yapılıyor. Tamamlanır tamamlanmaz açılması planlanıyor...


Apple Store İstanbul, Zorlu Center AVM'de Nisan'da açılacak! Detaylar için tıklayın!



Dünyanın 3. büyük mağazası olacak

Dünyanın en büyük 3.mağazasını Türkiye’ye açacak olan Apple’ın Zorlu Center’da açacağı mağazanın büyüklüğü 2 bin metrekare olacak. Apple, burada dünyada sadece 2 noktada yer alan kübik cam tavanlı mimari tasarımı uygulayacak. 


Meydan katında yer alacak

150’den fazla mağazaya ev sahipliği yapan Zorlu Center’da mağazaların yanı sıra içinde büyük bir sanat merkezi de yer alıyor. AVM’nin meydan katında lüks mağazalar yer alıyor. Apple’ın henüz açılamayan mağazası da New York’taki meşhur 3.Cadde’nin atmosferini yansıtan bu katta yer alacak. 



Kişiye özel 

Mağazada Apple ürünlerinin yanı sıra üçüncü parti olarak tanımlanan ürünler de yer alacak. Bu ürünler arasında ışıklandırma sisteminden teknolojik oyuncaklara kadar birçok farklı ürün yer alacak. Ayrıca kişiye özel ürünler de yapılacak. Örneğin Ipad’in arkasına lazerle isim yazılabilecek. Ya da Mac bilgisayarlar istenilen donanımlarla tüketicilere sunulabilecek. 



Hedef 4 mağaza

Dünyada 14 ülkede 400’den fazla mağazası bulunan Apple’ın Türkiye’deki ilk mağazası Zorlu Center’a açılacak. Apple, Türkiye’deki mağaza sayısını 4’e çıkarmayı hedefliyor. 



Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön