25 / 04 / 2024

Zorlu Center PSM'de ‘Şehir Sahnesi’ açıldı!

Zorlu Center PSM'de ‘Şehir Sahnesi’ açıldı!

Sanatın yeni buluşma noktası Zorlu Center PSM, kendini sanatla ifade etmek ve örnek aldığı sanatçılarla bir araya gelmek isteyen herkes için yarattığı ‘Şehir Sahnesi’ni açtı...




Zorlu Center PSM'den İstanbullu sanatseverlere yepyeni bir adres daha... Kendini sanatla ifade etmek isteyen genç yetenekler, burada sanatçılarla da buluşabilecek.


Sanatın yeni buluşma noktası Zorlu Center PSM, kendini sanatla ifade etmek ve örnek aldığı sanatçılarla bir araya gelmek isteyen herkes için yarattığı ‘Şehir Sahnesi’ni açtı. ‘Sahne Senin’ projesinde amatör sanatçılar seyircisiyle buluşabilecekken, ‘Sanat Konuşmaları’ ile sevdikleri sanatçılarla aynı sohbet ortamında bir araya gelme fırsatına sahip olacaklar. 


Açılış duayenden

Zorlu Center PSM, kendini yaratıcılığı ve yeteneğiyle ifade eden ve beğendiği sanatçılarla fikir alışverişinde bulunmak isteyenlere hizmet sunmak amacıyla oluşturduğu ‘Şehir Sahnesi’yle baleden tiyatroya, danstan konsere ve gösteri sanatları alanında pek çok performansa ev sahipliği yapacak ‘Sahne Senin’ ve Okan Bayülgen, Tan Sağtürk, Kerem Görsev gibi pek çok ünlü isimle devam edecek olan ‘Sanat Konuşmaları’ ile hizmet sunacak olan ‘Şehir Sahnesi’, Türk tiyatrosunun duayeni Haldun Dormen’in gerçekleştirdiği sohbet ile açıldı. Eski bir müzikal sanatçısı olan Zorlu Center PSM Genel Müdürü Ray Cullom ile Haldun Dormen’in ‘müzikaller’ konulu, keyifli sohbetinin ardından sahneyi Dormen’in öğrencileri devraldı ve bir performans sundular. 


Şehir Sahnesi’nde performansını sergilemek isteyen sanatçı ve grupların Zorlu Center PSM web sitesinde online formu doldurmaları ve performanslarının görüntülendiği bir video linkini paylaşmaları gerekiyor. Pek çok gösteriye yer verilecek sahnede performans sergilemek isteyenler, sahneyi kullanma şanslarını artırmak için birden fazla başvuru yapabiliyorlar. Seçim sürecinde yapılan başvurular doğrultusunda aylık programlarda çeşitlilik esas alınıyor. 


Sosyal sorumluluk değeri

Son teknolojinin kullanıldığı Zorlu Center PSM Şehir Sahnesi’nde performanslar; çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri 19:00 – 19:45 saatleri arasında gerçekleşecek. Türkiye’de ilk kez sahne alacak ünlü sanatçı ve performansları izleyiciyle buluşturan bir merkez olma özelliğine sahip Zorlu Center PSM’de açılan bu sahne, genç yeteneklere ve sanatını icra etmek isteyen herkese kazandırılan bir platform olarak bir sosyal sorumluluk değeri de taşımaktadır. 



Akşam


Geri Dön