24 / 04 / 2024

Zorlu Center'e başlamadan ödül geldi!

Zorlu Center'e başlamadan ödül geldi!

Danıştay kararıyla yapımı duran Zorlu Center projesi, dünyanın en prestijli mimarlık ödüllerinden `Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde dereceye girdi



Danıştay 6. Dairesi'nden gelen iptal kararı nedeniyle yapımı duran Zorlu'nun Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisi üzerindeki projesine ödül geldi. Zorlu Gayrimenkul'un Zincirlikuyu'daki Zorlu Center ile  İzmir  Pasaport'taki Zorlu Konak Residence projeleri, Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında kendi kategorilerinde birinci seçilerek bir uluslararası ödüle daha layık  görüldü. Dünyanın en prestijli mimarlık ödüllerinden biri olan International Property Awards  kapsamında, Europe and Africa Property Awards 2009 yarışmasında Zorlu Center, `Commercial Architecture Award' dalında, Zorlu Konak Residence ise `Residential Best Architecture' dalında ödül aldı. Zorlu Gayrimenkul, 16 Ekim akşamı London's Grosvenor Square'deki Marriott Otel'de gerçekleşecek olan törenle ödüllerini alacak.

Daha önce de aldı
Ödülün ikinci aşaması olan `International Property Awards' için, Avrupa ve Afrika kıtalarının en iyileri, kendi kategorilerinde Asya- Pasifik, Britanya, Amerika ve Arabistan bölgelerinin ödüllü projeleriyle yarışacak. Bu yarışmanın sonuçları da 13 Kasım'da ABD San Diego'da belli olacak. Zorlu Center projesi, 2008 Cityscape Dubai Architectural Awards yarışmasında `En İyi Planlanmış Proje' ödülünü de almıştı.
Vatan

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Zorlu Gayrimenkul'e iki ödül

Zorlu Gayrimenkul'ün, İstanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center ve İzmir Pasaport'taki Zorlu Konak Residence projeleri, Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında kendi kategorilerinde birinci seçildi. Zorlu Center, 2008'de Dubai'den de ödül kazanmıştı.
Türkiye


Geri Dön