18 / 04 / 2024

Zorlu Center'ın gizli kozu baharda açılacak oyun parkı!

Zorlu Center'ın gizli kozu baharda açılacak oyun parkı!

Zorlu Center ‘tuttu’, ‘tutmadı’ tartışılır. Kısa sürede AVM’nin müdavimleri de oluştu, ateşli Zorlu karşıtları da. Zorlu Center'ın konuşulan gizli kozu ise baharda açılacak 15 bin metrekarelik oyun parkı...




Apple Store İstanbul, Zorlu Center AVM'de Nisan'da açılacak! Detaylar için tıklayın!




Zorlu Center ‘tuttu’, ‘tutmadı’ tartışılır. Kısa sürede AVM’nin müdavimleri de oluştu, ateşli Zorlu karşıtları da.


Ama şu kesin ki İstanbul’da, nisan ayında Zorlu Center’ın tam ortasında açılacak Apple Store’u bekleyen ciddi bir kitle var. AVM yöneticileri ser verip sır vermese de markanın Zorlu’ya özel kübik cam tavanlı, farklı bir mağaza tasarımı hazırlattığı duyuldu. Apple CEO’su Tim Cook da geçen haftaki İstanbul ziyaretinde bu mağazanın dünyada bir ilk olacağını açıkladı. 


O KOZ APPLE DEĞİL, BAHARDA AÇILACAK PARK!


Dolayısıyla Zorlu’nun ‘gizli kozu’ Apple değil. Alışveriş merkezinin bilinmeyen kozu baharda açılacak çocuk parkı. Zorlu’nun orta meydanı dışında, yanda henüz açılmamış 15 bin metrekarelik gizli bir meydanı daha var. Ve şu anda oraya özel tasarımlı oyuncakların olduğu, insanların biletsiz girip, ücretsiz vakit geçireceği özgür bir park yapılıyor. Çocuklar bu parkta oynarken, aileleri de restoranlarda yemek yiyip, çocuğunu izleyebilecek. AVM yöneticileri buranın meşhur Bebek Parkı’nın tahtını sallayacağını düşünüyor.



Akşam


Geri Dön