29 / 03 / 2024

Zorlu Holding merkezini Levent 199'a taşıyor!

Zorlu Holding merkezini Levent 199'a taşıyor!

Büyükdere Caddesi'nde yer alan ve Zorlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen yeni merkez binası Levent 199, Grubun bölgenin lideri olma yönündeki gelecek vizyonunun gerçekleşeceği yeni adres olacak.




Türkiye nin lider gruplarından Zorlu Holding, istanbul'daki merkez binasını Avcılar'dan Levent'e taşıyor. Büyükdere Caddesi'nde yer alan ve Zorlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen yeni merkez binası Levent 199, Grubun bölgenin lideri olma yönündeki gelecek vizyonunun gerçekleşeceği yeni adres olacak. Taşınma işlemi Ekim ortasında tamamlanmış olacak. 

CEO'nun sözieri Zorlu Holding CEO'su Ömer Yüngül, taşınma ile ilgili şunları söyledi: "Ekonomimizin kalbinin attığı, büyük holding ve finans kuruluşlarının yer aldığı, istanbul'un en gözde lokasyonlarından Büyükdere Caddesi üzerindeki Levent 199; Grubumuz'un gelecek vizyonunda önemli bir kilometre taşı olacak. Yeni binamızın bizi her gün daha ileriye taşıyacağına inanıyorum" Çevreye duyarlı Zorlu Gayrimenkul'ün ikinci projesi olan Levent 199, Türkiye'nin önde gelen mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından çevreye duyarlı, modern bir A+ ofis binası olarak tasarlandı. Levent 199, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi'nin "LEED Gold" sertifikasına aday oldu; "International Property Awards" yarışmasında, "En iyi Ofis Mimarisi" dalında ödüle layık görüldü. 


Türkiye'de Yeniçağ


Geri Dön