20 / 04 / 2024

Zow 2014 bugün kapılarını açıyor!

Zow 2014 bugün kapılarını açıyor!

Dünyada üretim anlamında üst sıralarda olduğumuz mobilya yan sanayi sektörünün liderleri, yurtdışı iş bağlantıları yapmak ve sektördeki son gelişmeleri takip etmek amacıyla 6. kez İFM’de buluşuyor.



İstanbul Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencilerinin çeşitli arge çalışmaları sonucunda geliştirdiği, insan ve çevre sağlığını koruyan, formaldehit emisyonu düşük ahşap levhalar, yeni nesil sandviç kompozitler gibi mobilya firmalarının yeni gözdesi olacak ürünler de 20-23 Mart tarihleri arasında ZOW Fuarı’nın 10. Salonundaki İnovasyon Merkezi’nde sergileniyor. Mobilya yan sanayi üreticilerinin heyecanla beklediği, 25 ülkeden 250 firma temsilcileri, sektör liderleri ve karar vericilerin buluşacağı ZOW Fuarı, 2014 yılı mobilya trendlerinin de belirleyicisi…

20 Mart Perşembe günü saat 11.00’de Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ, İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçı Birliği Başkanı Abdullah TEVER, Almanya’dan Clarion Survey Gmbh Pazarlama Direktörü Horst RUDOLPH, ZOW Türkiye Müdürü Aykut ENGİN’nin sektöre dair önemli açıklamalarda bulunacağı basın toplantısı bugün saat 11.00'de yapılacak.


Geri Dön