29 / 03 / 2024

Zrg Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!


Zrg Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İdris Geldi ve Muyhettin Geldi ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Zrg Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün İdris Geldi ve Muyhettin Geldi ortaklığında kuruldu. 


Zrg Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1.BAYINDIRLIK MÜTEAHHITLERI a. Yurt içinde ve yurt dısında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi insaatlarını yapmak. b. Sirket yurt içi ve yurt dısı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik insaat taahhüdünde bulunabilir. c. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, isletilmesi, bakım ve onarımını yapmak. Atıklardan alternatif ısıtma ve sogutma teknolojileri ve alternatif su elde etme.......ve anasözleşmesinde yazılı işler




Geri Dön