26 / 04 / 2024

1 artı 1 prefabrik ev kaç para?

1 artı 1 prefabrik ev kaç para?

Prefabrik ev almayı düşünen kişiler, bu konuda pek çok soru soruyor. Onlardan biri de “1 artı 1 prefabrik ev kaç para?” şeklindeki sorudur. İşte konuya dair merak edilenler!



1+1 PREFABRİK EV NE KADAR?

Son zamanlarda oldukça popüler olan prefabrik konutların fiyatları da bu yapılar ile ilgilenenlerin gündeminde yer alıyor. Bunun nedeni de diğer yapılar ile karşılaştırıldığında prefabrik evlerin daha uygun olmasıdır. 1 + 1 olarak nitelendirilen iki yatak odası ve salondan oluşan prefabrik evlerin en uygun olan 40 metrekare fiyatı 118.200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Metrekare normal beton evlerde olduğu gibi artmaktadır. Bu fiyatlar yaptırmak istediğiniz özellikler ve prefabrik konut yapan markalara göre de değişiklik göstermektedir.

ANAHTAR TESLİM PREFABRİK EVLER!

Anahtar teslim prefabrik ev ne demek? sorusu da sıklıkla sorulmaktadır. Prefabrik ev tam manası ile oturuma hazır yani anahtar teslim prefabrik ev üretim yapılması anlamına gelmektedir. Anahtar teslim süreci de şöyle işlemektedir; hayalinizdeki prefabrik evi seçtikten sonra varsa belirlenen opsiyonlar ile hızla üretiminin yapılıp, önceden hazırlanan düz beton zemin üzerine kurulmasıdır. Sıhhi ve elektrik tesisatlarının döşenip, kapı montajlarının yapılıp, giderlerin bağlantısı sağlandıktan hemen sonra hayalinizdeki prefabrik evinizin anahtarı size verilmektedir.

PREFABRİK EVLERİN ÖMRÜ NE KADARDIR?

Prefabrik evler, uzun ömürlü yapı sınıfında bulunmaktadırlar. Bu yapıları tercih edenler, ortalama 40 yıl güven ile kullanılabilir. Rüzgar, kar, yağmur, nem ve kullanma şekli gibi bazı önemli etkenler yapının ömrünü etkilemektedir. Diğer yapı modellerinde olduğu gibi prefabrik yapıtların standart bakımlarının yapılması halinde uzun ömürlü olup olmamasını bu bakımlar etkilemektedir.

PREFABRİK EVLER SES GEÇİRİR Mİ?

Prefabrik evler betonarme evler gibi betondan yapılmayıp, ses ve ısı yalıtımı konusunda bazı tereddütlerin yaşanmasına sebep olan yapılardır. Prefabrik konutlar aslında betonarme evlerden daha yüksek kalitede ısı ve ses yalıtımı sağlamaktadır. Prefabrik evlerde teknik özellikler bakımından bazı hususlara dikkat edilmelidir. İdeal prefabrik, 10 cm duvar kalınlığı kriterine göre yapılmalıdır.

Prefabrik evler ses geçirir mi?

https://emlakkulisi.com.tr/prefabrik-ev-yapmanin-sartlari-nelerdir/729583

Prefabrik ev için kredi var mı?


Geri Dön