19 / 04 / 2024

1 milyon 400 bin konutla yeni rekor kırılacak!

1 milyon 400 bin konutla yeni rekor kırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile Gelişen Kentler Zirvesi başladı.



Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile Gelişen Kentler Zirvesi başladı. Zirvede açıklamalar yapan Feyzullah Yetgin, sektörün geçen yılı, 15 Temmuz hain darbe girişimine rağmen 2015'in üzerinde bir satış rakamıyla tamamladığını söylerek "İnşallah bu yıl da 1 milyon 400 binle yeni bir rekor kıracağız." diye açıklama yaptı.

 

Yetgin, "Kamu kurumları ve yerel yönetimlerle iş birliğini daha da güçlendireceğiz. Ortak amacımız, gayrimenkul sektörünün büyümesine, güçlenmesine ve ülkemizin daha güçlü bir ekonomiye sahip olmasına katkı sağlamaktır." dedi. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; gayrimenkul sektörünün her geçen gün büyüdüğünü belirten Yetgin, özellikle son yıllarda artan yatırımlar ve dünya ölçeğindeki mega projelerle sektörün büyük bir ivme kazandığına dikkati çekti.

 

Kentsel dönüşümün bir fırsat olduğunu da söyleyen Yetgin, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için yapılaşma tercihleriyle, tarihi ve kentsel doku gözetilerek konunun bir bütün olarak ele alınması gerektiğini ifade eden Yetgin, akıllı kentsel dönüşüm ve sürdürülebilir bir yaşam planlanmasına ihtiyaç olduğunu söyledi. 
 


Geri Dön