25 / 04 / 2024

100 Yataklı Gediz Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamam!

100 Yataklı Gediz Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamam!

Gediz ilçesine gelen Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, 100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Avni Kula, “100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi yapımında sona yaklaşıldı. " dedi.



Bir süredir yapımı devam eden 100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 85’i tamamlandı.


Vali Şerif Yılmaz’a Gediz Kaymakamı Avni Kula, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Turgut Çıtak, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Hacı Çağlar ile Gediz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Haner karşıladı.

Hastane inşaatının devam eden çalışmaları hakkında Vali Yılmaz’a bilgi veren Avni Kula, “100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi yapımında sona yaklaşıldı. Çalışmalar kapsamında şantiyenin elektrik imalatlarının yüzde 85’ i tamamlandı. Bina ışıklandırıldı. Hasta odaları, mobilya dekorasyon, çevre peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları devam etmektedir. Kısa sürede tamamlanması hedeflenmektedir” dedi.


Gediz Devlet Hastanesi inşaatındaki çalışmaların hızla sürdüğünü ve sona yaklaşıldığını belirten Vali Şerif Yılmaz, “Çalışmaların biran önce tamamlanması ve halkın hizmetine sunulması için gereken her türlü desteği verdik, vermeye de devam ediyoruz. Düne kadar hastanelerde hepimiz yaşadık. 15-20 kişi bir koğuşta yatıyorduk. Artık yaptığımız ve yapacağımız hastaneler 2-3 yataklı. Herkes özel oda standardında hizmet almaya başladı. İlimizin her köşesine varıncaya kadar devletin tüm imkanlarını kullanmak suretiyle hizmetleri götürmenin azim ve gayreti içindeyiz” diye konuştu.


Hürriyet 


Geri Dön