26 / 04 / 2024

110 yıllık Karaköy Tütün Han satılıyor!

110 yıllık Karaköy Tütün Han satılıyor!

Coldwell Banker Angel Gayrimenkul’ün portföyünde bulunan ve ‘Tütün Han’ olarak bilinen tarihi Union Han bu hafta satışa sunulacak. 110 yıllık yapının büyük ilgi görmesi bekleniyor.



Coldwell Banker Angel Gayrimenkul’ün portföyünde bulunan ve ‘Tütün Han’ olarak bilinen tarihi Union Han bu hafta satışa sunulacak.


Karaköy Bankalar Caddesi’nin başında bulunan, ikinci derece tarihi eser statüsündeki Union Han, onaylanmış özel otel projesiyle birlikte yeni sahiplerini bulacak. 


Bölgede 12 yıldır özel bina satışlarıyla ilgilenen Coldwell Banker Angel Gayrimenkul Broker’ı Demet Tüzün, satışa sunacakları bu hanın yoğun bir ilgi göreceğine inandıklarını belirtti. 


Union Han, 1905 yılında İtalyan mimar Edoardo De Nare tarafından Fransız Union sigorta şirketi için yapıldı. 110 yıllık yapı 4 bin metrekare kapalı alana sahip.


Hürriyet



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Tütün Han olarak bilinen tarihi Union Han bu hafta satışa sunulacak. Bina, Coldwell Banker Angel Gayrimenkul tarafından bu hafta satışa çıkıyor. İkinci derece tarihi eser statüsündeki Union Han, onaylanmış otel projesiyle birlikte satılıyor. Coldwell Banker Angel Gayrimenkul Broker’ı Demet Tüzün, hanın yoğun bir ilgi göreceğine inandıklarını belirterek, “Bu özel mülk, yeni sahibi olacak turizmciler için prestij oteli yapılabilecek muhteşem bir yatırım fırsatı” ifadesini kullandı. 


Union Han’ın tarihi

Union Han, 1905 yılında İtalyan mimar Edoardo De Nare tarafından Fransız Union sigorta şirketi için yapıldı. Civarda 'Tütün Han' adıyla bilinmekte olan binanın asıl adı Union Han…  


Akşam 


Geri Dön