19 / 04 / 2024

1639 TL taksitle ‘Manzara Adalar’

1639 TL taksitle ‘Manzara Adalar’

İş GYO’nun Kartal’da başladığı Manzara Adalar projesindeki daireler yüzde 8 peşin indirimi ve 1639 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Yüzde 1 peşinata 36 ay faizsiz vade.



İş GYO’nun Kartal’da projelendirdiği Manzara Adalar sitesi, yüzde 8 peşin indirimi ve 1639 TL’den başlayan taksitlerle satışa çıktı. Projede yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de sunuluyor.

Yapım ihalesini 441.6 milyon lira teklif vererek Ant Yapı’nın kazandığı projenin inşaatı başladı. Daireler 2018’in ilk çeyreğinde teslim edilecek. Üçü konut, ikisi ofis olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan projenin yatırım değeri 300 milyon dolar olarak belirlendi. Projede, stüdyodan 5+1’e kadar değişen 975 konut ile ofis ve ticari nitelikli alanlar yer alacak. Projede, satışa çıkan kısmın yüzde 30’u alıcı buldu.


Adalar manzaralı daireleriyle dikkat çeken ve butik AVM konsepti uygulanan projede cadde mağazacılığı ön planda olacak. Bölgede yaşayan nüfusun günlük ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planlanan bu konseptte yiyecek - içecek ağırlıklı ticari üniteler yer alacak.


Üç boyutlu gezinti


İnternet ortamında 3 boyutlu olarak gezilebilen Manzara Adalar projesi, bu uygulamayla haritadaki gerçek konumunda ve tüm detaylarıyla görülebiliyor.


İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, projenin sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek 15 dakika mesafede olduğunu belirterek, şunları söyledi:


“Manzara Adalar, İş GYO’nun prestijli projeleri arasında yerini alıyor. Dünyanın tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman’ın özgün tasarımı, konfor, güven ve ferahlığı projede buluşturuyor. Manzara Adalar, lokasyonu itibarıyla arzettiği yüksek yatırım değerinin yanısıra, huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.”



Milliyet




Geri Dön