25 / 04 / 2024

1975 yılında Süleyman Demirel, Boğaz'a ikinci köprü vaadinde bulunmuş!

1975 yılında Süleyman Demirel, Boğaz'a ikinci köprü vaadinde bulunmuş!

1975 yılında genel seçime kısa bir süre kala, Adalet Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Süleyman Demirel Taksim Mitingi'nde yaptığı konuşmada, Boğaz'a ikinci köprü veya deniz tüneli yaptırma vaadinde bulunmuş.



1975 yılında Süleyman Demirel, Boğaz a ikinci köprü vaadinde bulunmuş!


SEÇİME 2 GÜN KALA 


DEMİREL: <<BOĞAZ'A TÜNEL VEYA 2. KÖPRÜ YAPACAĞIZ>>


AP Genel Başkanı, Taksim Mitingi'nde, <<Renkli TV kurulacak dedi. Oleyis binasına asılan büyük boy Ecevit resmi taşlandı


  BAŞBAKAN ve AP Genel Başkanı Süleyman Demirel dün, İstanbul Taksim Mitingi'nde yaptığı konuşmada, ''Renkli televizyona geçileceğini'' açıklamıştır. Başbakan, Tekirdağ ve İstanbul konuşmalarında da CHP'ye şiddetle çatmış, ''Seçimlerde CHP'ye cesaret verilmemesini'' istemiştir. Boğaz'a ikinci köprü veya deniz tüneli de vadeden Başbakan, ''CHP ülkeyi huzursuz kılanların hamisidir'' demiştir. AP mitinginde Faik Türün de konuşmuştur. 

  CHP'nin Taksim Mitingi ise bugün yapılacaktır. CHP mitinginde Ecevit ve İstanbul Senatör adayı Prof. Besim Üstünel konuşacaktır.

  DP lideri Bozboyle dün yaptığı konuşmada ''Bu hükümetin vadesi oldu'' demiştir.

  MHP Genel Sekreteri Osman Albayrak ise, ''Kaygısızlar denince aklımıza TV filmi gelmesin; sayın Demirel'i de hatırlayın'' demiştir.


Milliyet Gazetesi 10 Ekim 1975



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com





Geri Dön