24 / 04 / 2024

1986 yılında Salıpazarı gümrük depoları yıkılacakmış!

1986 yılında Salıpazarı gümrük depoları yıkılacakmış!

1986 yılında Salıpazarı gümrük depoları yıkılacakmış ve İstinye Tersanesi taşınacakmış. Başkan Dalan, Ulaştırma Bakanı ile tam bir anlaşmaya varmış. Salıpazarı gümrük depolarının yıkımına Nisan ayında başlanacakmış ve yıl içinde yıkım tamamlanacakmış.



1986 yılında Salıpazarı gümrük depoları yıkılacakmış!


İstinye Tersanesi de kaldırılacak


Salıpazarı gümrük depoları yıkılıyor


Ulaştırma Bakanı Veysel Atasoy ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, birlikte düzenledikleri basın toplantısında, ''İstanbul'un sorunlarını çözücü çalışmaların hızla devam ettiğini'' söylediler. 


 İSTİHBARAT SERVİSİ


   İSTANBUL'da bu yıl Salıpazarı gümrük depoları yıkılacak ve İstinye Tersanesi taşınacak. 

   Ulaştırma Bakanı Veysel Atasoy ve İstanbul Belediye Başkanı Bedrettin Dalan dün düzenledikleri basın toplantısında, ''İstanbul'un sorunlarını çözücü çalışmaların hızla devam ettiğini'' bildirdiler.

   Toplantıda konuşan Başkan Dalan, ''Ulaştırma Bakanı ile tam bir anlaşmaya vardık, Salıpazarı yıkımına başlıyoruz, İstinye Tersanesi'ni taşıyoruz'' dedi. Ulaştırma Bakanı Atasoy'da, ''Salıpazarı gümrük depolarının Nisan ayından itibaren kapatılacağını ve yıl içinde de yıkımının gerçekleştirileceğini'' söyledi. Dalan'ın verdiği bilgeye göre, Salıpazarı'nın gelecekteki durumu için planlama çalışmasına da başlandı.


Milliyet Gazetesi 18 Ocak 1986



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön