24 / 04 / 2024

1990 yılında Nova Baran Plaza hizmete açılmış!

1990 yılında Nova Baran Plaza hizmete açılmış!

1990 yılında Nova Baran Plaza İş Merkezi hizmete açılmış. Şişli'de inşa edilen ve 24 milyar liraya mal olan plazanın 3 katında 46 mağaza alışveriş merkezi olarak hizmet edecekmiş.



1990 yılında Nova Baran Plaza hizmete açılmış!


SAAT 22'YE KADAR AÇIK... Nova Baran Plaza İş Merkezi, çarşının yönetim kurulu başkanı Tanju Köseoğlu tarafından açıldı. Her gün saat 22.00'ye kadar açık kalacak çarşıda, devamlı müzik ve video yayını yapılıyor


Hem alışveriş, hem eğlence merkezi


Şişli'ye yeni çarşı


İSTİHBARAT SERVİSİ


   İSTANBUL, yeni bir çarşıya daha kavuştu. Dün, Şişli'de açılan 3 kat ve 46 mağazadan oluşan Nova Baran Plaza, 24 milyar liraya mal oldu. Çarşıda yer alan mağazaların kiralarının ise 850-2 bin 100 dolar arasında değiştiği belirtildi.

   Çarşı Bölümü Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Köseoğlu tarafından açılışı yapılan Nova Baran Plaza'da 3 katta 46 mağazasının yanı sıra bir sinema ve bilgisayar oyunları salonu yer alıyor. Dış yüzeyi özel olarak Fransa'dan ithal edilen reflektif camlarla kaplı çarşıda ayrıca havalandırma, yangın, güvenlik sistemleri de bulunuyor. Alışveriş merkezlerinden


1990 yılında Nova Baran Plaza hizmete açılmış!


giyime, parfümeriden fast fooda, kırtasiyeden takılara kadar çeşitli mağazaları içinde barındıran Nova Baran Plaza'da ''Şütte'', ''Pizza Hut'', ''Mısırlı'', ''Le Classe'' gibi firmalara da rastlanıyor. Kafe olarak düzenlenen iç bahçede ise günün hemen hemen her saati yemek ve içecek servisleri yapılıyor.

   Her gün saat 22.00'ye kadar açık kalacak olan alışveriş merkezinde devamlı müzik gösterileri ve videonun yanı sıra haftanın belirli günlerinde sanat ve eğlence etkinlikleri yapılacak.


(1990 yılında Reşat Altın 253.455 liraya satılıyormuş.)


Milliyet Gazetesi 9 Eylül 1990



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön