29 / 03 / 2024

1991 yılında Sedadkent satışa sunulmuş!

1991 yılında Sedadkent satışa sunulmuş!

1991 yılında bilge mimar Sedad Hakkı Eldem'in son imzası Sedadkent satışa sunulmuş. Kutlutaş Konut tarafından Boğaziçi'nde Büyükdere sırtlarında inşa edilen Sedadkent Sitesi 108 villadan oluşuyormuş.



1991 yılında Sedadkent satışa sunulmuş!


SON İMZA SEDADKENT...


Yarattığı paha biçilmez eserlerle ölümsüzleşen Türk Mimarisi'nin büyük ustası Sedad Hakkı Eldem son imzasını Boğaziçi'nde çok özel bir projeye attı.

Sedad Hakkı Eldem'in özgün estetik yaklaşımı bu eserde çağdaş bir çevre bilinciyle bütünleşti...zirveye ulaştı. bu projeye büyük ustanın anısına Sedadkent adı verildi.

Sedadkent Boğaziçi'nde yaşamak için son fırsatınız.

Kutlutaş Konut'u arayın. Sedad Hakkı Eldem'in son imzasını taşıyan bu paha biçilmez eseri..bu büyük yatırım fırsatını değerlendirin.


Sedadkent, ülkeimz inşaat sektörünün köklü, güçlü ve güvenilir kuruluşu Kutlutaş Konut tarafından gerçekleştiriliyor. Kutlutaş Konut, birçok alanda büyük yatırımlara sahip olan Kutlutaş Holding grubuna bağlı bir kuruluştur. Kutlutaş Konut konut üretimindeki bilgi birikimi, deneyimi ve uzmanlığını bugüne kadar 13.000 birimi aşan konutun yapımını zamanında ve mükemmel kalitede tamamlayarak kanıtlamıştır.

Kutlutaş güvencesiyle gerçekleştirilen Sedadkent, Boğaziçi'nde Büyükdere sırtlarında yer alıyor. Boğaz'ın muhteşem manzarasına hakim.


Sedadkent'te her santimetrekaresi özenle tasarlanmış 108 villa var. Villalar 400 m2'lik alanlarıyla birlikte en büyüğü 1.785 m2 olan bahçelere de sahip. Sedadkent'te alışveriş merkezi, voleybol/basketbol sahaları, yüzme havuzu, kulüp binası..kısacası sosyal yaşamın gerektirdiği her türlü olanak var. 

Ve en önemlisi Sedadkent Boğaziçi'nin karakteristik görünümünü bozmuyor. Çevresindeki yoğun bitki örtüsü korunarak gerçekleştiriliyor. 

Sedadkent bu mükemmel özellikleriyle sizi bekliyor.



KUTLUTAŞ KONUT


İNÖNÜ CADDESİ 28/8 80090 TAKSİM-İSTANBUL

TEL: (1) 152 14 00 (4 HAT)

FAX: (1) 151 04 21


Milliyet Gazetesi 4 Mayıs 1991 



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön