26 / 04 / 2024

1995 yılında Ekinoba Konutları satışa sunulmuş!

1995 yılında Ekinoba Konutları satışa sunulmuş!

1995 yılında Ekinciler Holding'in Büyükçekmece'deki 654 daireden oluşan konut projesi Ekinoba Konutları, dövize endeksli geri ödeme garantisiyle 60 ay vadeye uzanan ödeme koşulları ile satışa sunulmuş.



1995 yılında Ekinoba Konutları satışa sunulmuş!


KONUT DÜNYASINDA İLK KEZ BÜYÜK GÜVENCE


DÖVİZE ENDEKSLİ GERİ ÖDEME GARANTİLİ EKİNOBA KONUTLARI


Ekinoba Konutlar dövize endeksli geri ödeme garantisini anahtar teslimiyle, Ekinciler Holding güvencesinde sizlere sunan kaçırılmayacak yatırımdır.


Ekinoba Konutları Projesi 654 seçkin komşudan oluşan ve son teslim tarihi 1996 itibariyle kesinleşmiş bir uydu kenttir. 


Ekinoba Konutları, Batıköy'de Marmara Denizi'ne ve Büyükçekmece Gölü'ne bakan mavi ile yeşilin karıştığı bir doğa beldesinde yer almaktadır. Ekinboa Konutlar, Mimaroba ve Sinanoba'nın komşuları olup, ekspres yol ve TEM otoyolu ile şehir merkezine sadece 20 dakikalık uzaklıktadır.


Ekinoba Konutları, yüzme havuzları, sahil gezi bahçeleri, açık-kapalı spor tesisleri, yat limanı, sosyal ve kültürel amaçlı birimler, alışveriş merkezleri, restoranlar, eğlence merkezleri, okul, sağlık merkezi ile çağdaş bir yaşama alanıdır.


Ekinoba Konutları'nda, ileri teknolojinin konfor ve kolaylıklarını yaşayacaksınız. Ekinoba, özel jeneratörü sayesinde devamlı elektriği, kesintisiz suyu ve mükemmel altyapısı ile ideal yerleşim merkezidir.


Ekinoba Konutları'ndaki 5 konut tipinden biri mutlaka size uyacak.


Ekinoba Konutları, kalitesi ve güvencesiyle kısa sürede yüksek prim yapan karlı bir yatırımdır. 


Ekinoba Konutlar'ında örnek dairelerimizi görüp, Show-Room'dan her türlü bilgiyi alabilirsiniz. Cumartesi-Pazar hizmetinizdeyiz.

Servisimiz mevcuttur.


Ekinoba Konutları'na her bütçeye uygun, 60 ay vadeye uzanan, ödeme koşulları ile sahip olabilirsiniz. Sıcak yuva, karlı yatırım fırsatını kaçırmadan Ekinoba'ya gelin, düşlerinizi yakalayın.


EKİNCİLER HOLDİNG GÜVENCESİYLE


EKİNTAŞ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TARAFINDAN GERÇEKLEŞMEKTEDİR.


HEMEN ARAYIN (0212) 270 68 11 (5 HAT)



Hürriyet Gazetesi 4 Haziran 1995



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön