28 / 03 / 2024

1998 yılında Ekinciler İnşaat'tan satışı devam eden 4 proje!

1998 yılında Ekinciler İnşaat'tan satışı devam eden 4 proje!

1998 yılında Ekinciler İnşaat'ın inşa ettiği Teras Konutlar, Otağ Evler, Nakkaştepe Boğazüstü Villaları ve Göztepe Park Residence projelerinin satışı devam ediyormuş. Ekinciler, 9 milyardan başlayan fiyatlarla farklı seçenekler sunuyormuş.



1998 yılında Ekinciler İnşaat tan satışı devam eden 4 proje!


Yaşadığınız evi bulup işaretleyin...


Biz düşlerinizde ki evi işaretledik bile!


Ekinciler yaptı, Ekinoks pazarlıyor. İşte dört dörtlük 4 proje...


Teras Konutlar... İstanbul'un en hızlı ve planlı gelişen merkezi Beylikdüzü'nde, sosyal, sportif ve teknolojik olanaklarla iç içe bir yaşam. Dilerseniz stüdyo, dilerseniz dubleks daireler... Detaylarla bezenmiş akılcı çözümler. Yemyeşil bir alanda doğa ile baş başa... Gökyüzünün özgür mavisi terasın çizgisinde gizli. Düşünceniz yatırım ise Teras Konutlar en ideali. 10 yılda 32, son iki yılda 2.5 kat değer artışı, başka nerede?


TERAS KONUTLAR


Otağ Evler... Boğaziçi'nin en güzel yerinde, Hip Kasrı ile Polonezköy'ün yanı başında, düşsel bir yaşam... Peyzaj harikası bahçelerinde masalsı çardak sohbetleri, doğayı seyreden teraslar, ağaç ve çiçek kokuları içinde eşsiz bir atmosfer... Hepsi bahçeli veya teraslı... Hepsi yeşille, maviyle iç içe, doğa ile uyum içinde... İşte, Kameriye, Bahardalı, Sera, Taraça ve Çardak Evleri...


Otağ Evler 


Nakkaştepe Boğazüstü Villaları... Boğaz'ın büyüleyici atmosferinde, asırlık kestane, sedir ve çam ağaçları arasında yaşanmaya hazır 4 ikiz villa... Yaşama ve geleceğe sıcak bakan, tercihlerinde titiz, ilişkilerinde duyarlı olanlar için ayrıcalıklı bir proje... Yüzme havuzundan yaşama keyif katan şöminesine kadar tüm detaylarıyla kaliteden hiç ödün vermeden tasarlanmış konforlu bir yaşam...


Nakkaştepe Boğazüstü Villaları


Göztepe Park Residence... Günümüzün seçkin semtlerinden Göztepe'de gözde bir proje... Kentin içinde, ama kentin tüm olumsuzluklarından sıyrılmış, deniz kıyısında huzurlu bir mekan... Ve yalnızca 24 aileye açık. Ünlü Mimar Tuncay Çavdar'ın imzasını taşıyan Göztepe Park Residence, özgün tasarımın yanı sıra yaşam standardını yükselten detaylarıyla da değerli bir mimari yapıt.

GÖZTEPE PARK


Villalardan teras evlere, bahçeli evlerden taraça evlere... 9 milyardan başlayan farklı bütçeler, farklı seçenekler...

Türk inşaat sektörünün güçlü kuruluşlarından Ekinciler İnşaat, 30 yıllık deneyimini, ''her gelir düzeyine çağdaş yaşam'' düşüncesiyle 4 özel projeye aktardı. Düşlerinize, ailenize, zevklerinize ve bütçenize uygun bu eşsiz projeler hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için şimdi Ekinoks'u arayın... Her açıdan siz en uygun çözüm, Ekinoks'ta.


(1998 yılında Reşat Altın 19.550.000 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet 27 Eylül 1998



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön