26 / 04 / 2024

2000 yılında Kasaba Evleri satışa sunulmuş!

2000 yılında Kasaba Evleri satışa sunulmuş!

2000 yılında İş Bankası ve Koray Yapı'nın Ömerli'de bin 860 dönümlük alanda hayata geçireceği Kasaba Evleri satışa sunulmuş. Projede yer alan evler metrekaresi bin 600 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.



2000 yılında Kasaba Evleri satışa sunulmuş!


HOŞ GELDİNİZ!


    Türkiye İş Bankası ve Koray Yapı, Türkiye'nin kendi alanında en mükemmel ve en kapsamlı projesini gerçekleştirmek için bir araya geldi. Casaba... Bozulmamış bir doğanın tam ortasında, göleti, tepeleri, korulukları, özenle yaratılmış evleri, sosyal kulübü ve sunduğu özgün yaşam tarzı ile çağdaş bir kasaba.

     

    İstanbul'a yalnızca  dakika uzaklıkta olan Casaba, 400 dönümü doğal orman olan 1860 dönümlük yemyeşil bir arazi üzerine kuruldu. 

%10'u geçmeyen yapılaşmasıyla yaşamak için ideal bir yerleşim merkezi olan Casaba, birinci fazı dolduran 170 Casabalı ailesiyle de gelecek için mükemmel bir seçim olduğunu şimdiden kanıtladı.  

    

    Casaba'nın doğal ve mimari güzelliklerini yaşamak ve Casabalılar arasında yer almak istiyorsanız bu özel buluşma noktasında sizi bekliyoruz.


CASABA İŞ-KORAY


MİSYON

Doğa ve konforu buluştura bir yerleşim merkezi.


EVLER

Metrekaresi 1600 dolardan başlayan tek yatak odalı 94 m2'lik stüdyo dairelerden, 5 yatak odalı 363 m2'lik villalara, bağımsız evlerden sıra evlere kadar anahtar teslimi farklı ev seçenekleri.


SOSYAL YAŞAM

Sosyal Kulüp: Restoran, Bar, Cafe, Çok Amaçlı Salonlar, Kreş, Kapalı ve Açık Yüzme Havuzları, Fitness Center, Güzellik Merkezi, Süpermarket... Tenis ve Atlı Kortu, Basketbol ve Futbol Sahaları, Açık ve Kapalı Manej, Ahırlar...


EĞİTİM

Mühendisler tarafından titizlikle gerçekleştirilen deprem çekince etüdü ve site güvenliğini sağlayan modern donanım.


GÜÇ BİRLİĞİ 

İş Bankası ve Koray birlikteliğinden doğan sinerji: Kalite, zamanında teslim, özel kredi seçenekleri, uygun ödeme planları.


LOKASYON

Casaba, Kadıköy'e 25, Levent'e 35 dakika uzaklıkta, Ayvalı Çiftliği Ömerli Beldesi'nde.



(2000 yılında 1 dolar 656.000 liraya, Reşat Altın ise 42.375.000 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet 3 Eylül 2000



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön