19 / 04 / 2024

2004 yılında Elysium Residence satışa sunulmuş!

2004 yılında Elysium Residence satışa sunulmuş!

2004 yılında Ofton İnşaat'ın Şişli - Bomonti'de inşa edeceği Elysium Residence satışa sunulmuş. Toplam 234 dairenin bulunduğu site, Şişli'de 5 bin metrekarelik bir alanda kurulacakmış.



2004 yılında Elysium Residence satışa sunulmuş!


Elysium Residence Şişli


Elysium Residence, İstanbul'un merkezi Şişli'de 5000 m2 alan üzerine çağımızın yüksek beklentilerine cevap verebilecek uluslararası teknik ve yaşam kriterlerine bağlı kalınarak hayata geçmektedir. 

 

Elysium Residence'de toplam 234 dairenin bulunduğu bloklar arasında konumlanan geniş avlu bahçeler, kent yaşamında hasretle aradığınız yeşil dokuya ulaşmamızı sağlamaktadır. İki ay gibi kısa süre içinde 73 adet evin satıldığı Elysium Residence'de tüm daireler, beyaz eşyalı ve tamamen bitirilmiş olarak teslim edilmektedir. Zemin ve bodrum katlarda bulunan alışveriş ve spor merkezleri Residence sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede olacaktır.


Elysium Residence, çevredeki alışveriş merkezleri, okul, sinema, tiyatro, sağlık merkezleri, metro ve toplu taşıma araçlarına yürüyüş mesafesinde olup, E5 ve TEM otoyollarına 3-4 dakika yakınlıktadır.


İstanbul'un merkezinde çağdaş bir yaşam standardı...


Elysium Residence  


Ofton İnşaat



Hürriyet 10 Eylül 2004



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com





Geri Dön