25 / 04 / 2024

2006 yılında Avrupa Konutları'nda 'Önce otur, sonra öde' sistemi!

2006 yılında Avrupa Konutları'nda 'Önce otur, sonra öde' sistemi!

2006 yılında Özsaya Turizm ve Gün-Er İnşaat ortak girişiminin Halkalı'da yaptığı Avrupa Konutları oturuma açılacakmış. Yapımcı şirket Avrupa Konutları'nda ilk defa 'Önce otur, sonra öde' sistemi ile konut satmış.



2006 yılında Avrupa Konutları nda Önce otur, sonra öde sistemi!


'Önce otur, sonra öde' sistemi geldi


EKONOMİ SERVİSİ


   Özsaya Turizm ve Gün - Er İnşaat ortak girişiminin Halkalı'da yaptığı Avrupa Konutları ağustos ayında oturuma açılıyor. Yapımcı şirket Avrupa Konutları'nda ilk defa 'Önce otur, sonra öde' sistemi ile konut sattı.

   Bu sistem, projeden konut alanın kredi maliyetini ortadan kaldırıyor. Alıcı, beğendiği dairenin satış bedelinin yüzde 15'ini peşin verirken, kredisinin geri ödemesine satın aldığı tarihten 1 yıl sonra başlayacak. Bu arada başka hiçbir ödeme yapma zorunluluğu da olmayacak. Evine 30 Ağustos 2006'dan sonra taşınabilecek. 

   İsteyen, bir yıl sonra ödemeye başlamak üzere 48 ay vadeyle aynı bankadan dekorasyon kredisi de kullanabilecek. Ödemeye başladığı süre içerisinde alıcı işsiz kalıp ödeme güçlüğüne düşerse, iş bulana kadar altı ay süreyle yeni bir ödemesiz devre talep edebilecek.


Milliyet 6 Nisan 2006



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön