27 / 04 / 2024

2006 yılında Carrefour Merter satışa çıkarılacak!

2006 yılında Carrefour Merter satışa çıkarılacak!

2006 yılında Türkiye'de Sabancı ortaklığıyla faaliyet gösteren Fransa kökenli perakende zinciri Carreffour'un, İstanbul Merter'de inşa ettirdiği, 'kendi alanında Avrupa'nın en büyük süper marketi'nin 100 milyon euro değerindeki gayrimenkulü satılacakmış.



2006 yılında Carrefour Merter satışa çıkarılacak!



Carrefour Merter satışa çıkarılıyor


TEBERNÜŞ KİREÇCİ


     Türkiye'de Sabancı ortaklığı ile faaliyet gösteren Fransa kökenli perakende zinciri Carreffour'un, İstanbul Merter'de inşa ettirdiği, 'kendi alanında Avrupa'nın en büyük süper marketi'nin gayrimenkulü satılıyor.

     Emlak devi Cushman & Wakefield'in aracılık ettiği satışta son teklifler geçen hafta alındı. Alışveriş merkezine, aralarında Orjin Grup ve Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin'in de bulunduğu 9 teklif geldi.

    Halen Carrefour'a ait olan arazinin üzerinde alışveriş merkezinin inşaatı devam ediyor. İhaleyi kazanan azari ve bitmiş bir alışveriş merkezinin sahibi olacak. Market alanını Carrefour işletecek. Projesi Türkiye'nin önde gelen mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu tarafından çizilen gayrimenkul, 100 milyon euro değeriyle Carrefour'un Fransa dışındaki en büyük yatırımları arasında. Alışveriş merkezi Mart 2008'de faaliyete geçecek. 


(2006 yılında 1 dolar 1.89 liraya, Reşat Altın ise 218 liraya satılıyormuş.)


Milliyet 8 Ekim 2006



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön