28 / 03 / 2024

2006 yılında Mimtur İnşaat, Polaris'i Anadolu'ya taşıyacak!

2006 yılında Mimtur İnşaat, Polaris'i Anadolu'ya taşıyacak!

Maslak'taki Polaris Plaza'nın yapımcısı Mimtur İnşaat, 2006 yılında Anadolu Yakası'nda yeni bir projeye başlamış. Ataşehir'de inşa edilecek Polaris Residence ismindeki projede 10 ayrı tipte 86 daire yer alacakmış.



2006 yılında Mimtur İnşaat, Polaris i Anadolu ya taşıyacak!


Mimtur İnşaat, Polaris'i Anadolu'ya taşıyor...


Maslak'ın ilk 5 plazasından biri olan Polaris Plaza'nın yapımcısı Mimtur İnşaat, Anadolu Yakası'nda yeni bir projeye başladı


EKONOMİ SERVİSİ


    Mimtur İnşaat'ın Ataşehir'de yapımına başladığı Polaris Residence'da daire fiyatları 196 bin YTL ile 584 bin YTL arasında değişiyor. Firma, daireler için yüzde 30 peşin ödemek şartı ile 36 aya kadar vade farksız taksit imkanı sağlıyor. Daireler Ağustos 2008'de teslim edilecek.

    4 bin metrekare arsa üzerinde 85 metrelik tek blok halinde inşa edilecek olan Polaris Residence'ın çevredeki en yüksek binalarından biri olduğunu söyleyen Polaris Residence Satış Müdürü Mustafa Yetkiner, konuşmasını şöyle sürdürdü:  


Çatıda kahve keyfi


    ''Polaris Residence'da büyüklükleri 82 metrekare ile 382 metrekare arasında değişen ve 10 ayrı tipte tasarlanan 86 daire yer alacak. Ev otomasyonu sistemi, müstakil ısıtma ve soğutma sistemiyle donatılan tüm daireler, ankastre mutfak eşyaları ve beyaz eşyaları ile birlikte teslim edilecek. Tropikal bitkilerin yer aldığı özel bir çevre düzenlemesi yapılacak olan sitenin ortak alanları içinde ise yüzme havuzu, jakuzi, fitness ve spor salonu, çocuk oyun alanları ve kapalı otoparklar yer alacak. Ayrıca binanın çatısında bir de 'Roof-Kafe' yapılacak.''

     Polaris Residence'ın TEM otoyolunun hemen kenarında, ulaşım ve alışveriş açısından çok avantajlı bir bölgede bulunduğuna dikkat çeken Mustafa Yetkiner, ''Projemiz, TEM Ataşehir bağlantısına 2, Boğaziçi Köprüsü'ne 10 ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 7 kilometre mesafede bulunuyor'' diye konuştu.


(2006 yılında Reşat Altın 218 liraya satılıyormuş.)


Milliyet 5 Ekim 2006



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön