27 / 04 / 2024

2007 yılında Türk Telekom Arena ''Gelir Paylaşımı Usulü'' ile ihale edilecek!

2007 yılında Türk Telekom Arena ''Gelir Paylaşımı Usulü'' ile ihale edilecek!

2007 yılında Toplu Konut İdaresi, Seyrantepe arazisi üzerinde 52 bin seyirci kapasiteli, çatısı açılır kapanır tipte stadyum yapılması işini ''Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı Usulü'' ile ihale edecekmiş.



2007 yılında Türk Telekom Arena Gelir Paylaşımı Usulü ile ihale edilecek!


T. C. BAŞBAKANLIK  TOKİ  TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI


İSTANBUL'A DEV SPOR KOMPLEKSİ Yapılması İşi ''Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım Usulü'' ile İhale Edilecektir


1. Seyrantepe arazisi üzerinde 52 bin seyirci kapasiteli, çok amaçlı, çatısı açılır kapanır tipte stadyum (spor kompleksi) işi yaptırılacaktır.


2. Teklifler, 19/07/2007 tarihinde saat 14.00'de istekliler huzurunda İhale Komisyonu tarafından açılacaktır.


3. Teklifler, Teklif Alma Şartnamesi'nin ilgili maddeleri esaslarına göre değerlendirilecek olup, herhangi bir şartı teklif kabul edilmeyecektir. 


4. Tekliflerin değerlendirilmesinde hasılat paylaşımına konu projeyi oluşturan mali unsurların yanı sıra, spor kompleksine ait avan proje, mahal listeleri ve maliyet verileri, firma ciro bilgileri, referansları dikkate alınarak İdare tarafından uygun görülenler ikinci oturuma davet edilecektir. 


5. Bu işin geçici teminat tutarı, isteklinin İstanbul İli Şişli İlçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan (Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu) 58 Pafta, 1199 Ada, 384 parsel numaralı ve 34.640.43 m2 yüzölçümlü taşınmaz için vereceği toplam satış geliri üzerinden teklif ettiği bedelin % 2'sidir.


6. Tahmin edilen gelirden düşük olmamak kaydıyla, spor kompleksine ait avan proje, mahal listeleri ve maliyet verileri uygun görülerek ikinci oturuma davet edilen isteklilerden, arsa karşılığı olarak İDARE'ye en yüksek bedeli teklif eden ve teklif alma şartnamesinde belirtilen niteliklere haiz istekli tercih edilecektir.


İhale, 19 TEMMUZ 2007 tarihinde saat 14.00'de TOKİ'de yapılacaktır.



Hürriyet 14 Haziran 2007



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön