20 / 04 / 2024

24 Gayrimenkul 2 yeni projesini satışa sunuyor!

24 Gayrimenkul 2 yeni projesini satışa sunuyor!

Geliştirdiği 24 markalı projelerin satışlarını büyük oranda lansman döneminde gerçekleştiren 24 Gayrimenkul, Atakent ve Halkalı merkezdeki iki projesini satışa sunuyor.



“Caddede yaşam” konseptli projeler geliştiren 24 Gayrimenkul, bölgenin en hareketli ve geniş caddelerinde Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerini podyuma çıkarıyor. Toplam yatırım değeri 130 milyon TL olan iki proje, havaray ve metro projelerine yakınlığıyla dikkat çekiyor. 


Her iki projenin de alırken ve yaşarken kazanmak üzerine kurgulandığını belirten Ahmethan Yılmaz Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin yaşama en yakın Home-Ofisi keşfetme düşüncesinden doğduğunu belirtiyor. 


Gayrimenkul piyasasında değeri her geçen gün yükselen bölgelerden olan Atakent ve Halkalı yüksek karlılık öneren bir yatırım seçeneği olarak öne çıkıyor.


Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin satışlarının büyük bir kısmını yine lansman döneminde tamamlayacaklarını belirten Ahmethan Yılmaz “Bu projelerde de diğer projelerde olduğu gibi yatırımcıya çok uygun fiyat ve ödeme koşulları sunarak, karımızı onlarla paylaşacağız” dedi. 


Her iki projenin de ana caddede yer aldığının altını çizen 24 Gayrimenkul CEO’su Ahmethan Yılmaz “Metrekare peşin fiyatlarının 3 bin 995 TL’den, dairelerin de 195 bin TL’den başlayacağının altını çizerek; “Caddede Yaşam gayrimenkul yatırımında yükselen trend olacak” şeklinde konuştu.


Dinamik mimari bir formun vurgulandığı Atakent 24, 7 bin metrekare arazi üzerine 18 katlı tek blok olarak yükseliyor. Balkon ve cam cephelerin gün ışığıyla bütünleştiği projede 150 daire yer alıyor.  Halkalı 24 ise, 10 katlı, 100 bağımsız birimden oluşan tek blok olarak projede yer alıyor. 50 ile 73 metrekare aralığında 1+1 daire seçenekleri ve 82 ile 110 metrekare aralığında 2+1 daire seçenekleri sunulan projelerin Aralık 2017’de tamamlanması hedefleniyor. Cadde dükkanların merkezle canlı bir ilişki kurduğu Halkalı 24 ve Atakent 24’te fitness, toplantı odası ve concierge olanakları da sunuluyor.



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


GELİŞTİRDİĞİ 24 markalı projelerin satışlarını büyük oranda lansman döneminde gerçekleştiren 24 Gayrimenkul, Atakent ve Halkalı merkezdeki iki projesini satışa sundu. 


"Caddede yaşam'' konseptli iki projenin de alırken ve yaşarken kazanmak üzerine kurgulandığını belirten 24 Gayrimenkul'ün CEO'su Ahmethan Yılmaz, metrekare peşin fiyatlarının 3 bin 995 TL'den, dairelerin de 195 bin TL'den başlayacağını söyledi. Yeni projeler üzerinde çalıştıklarını da kaydeden Yılmaz, şöyle konuştu: "Basın Ekspres'te iki projemiz olacak. Maslak'ta Cendere Yolu'nda konut, ofis ve ticari alanın olduğu 500-600 birimlik bir proje üzerinde çalışıyoruz. Başakşehir'de her adasını başka mimarın yapmasını düşündüğümüz büyük bir projemiz var. Küçiıkçekmece'de de göl kenarında kentsel dönüşüm kapsamında projemiz söz konusu." 


Vatan




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



24 Gayrimenkul, Atakent ve Halkalı'da iki projeyi satışa sunuyor. Atakent 24 ve Halkalı 24 Evleri için 24 Gayrimenkul CEO'su Ahmethan Yılmaz, "Bu projelerde de diğer projelerde olduğu gibi yatırımcıya çok uygun fiyat ve ödeme koşulları sunarak, karımızı onlarla paylaşacağız" dedi. Yılmaz ayrıca metrekare peşin fiyatlarının 3 bin 995 liradan, dairelerin de 195 bin liradan başlayacağmı söyledi. 




Posta



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Geliştirdiği 24 markalı projelerin satışlarını büyük oranda lansman döneminde gerçekleştiren 24 Gayrimenkul, Atakent ve Halkalı merkezdeki iki projesini satışa sunuyor. "Caddede yaşam" konseptli projeler geliştiren 24 Gayrimenkul, bölgenin en hareketli ve geniş caddelerinde Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerini podyuma çıkarıyor. Toplam yatırım değeri 130 milyon TL olan iki proje, havaray ve metro projelerine yakınlığıyla dikkat çekiyor. Her iki projenin de alırken ve yaşarken kazanmak üzerine kurgulandığını belirten Ahmethan Yılmaz Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin yaşama en yakın home-ofisi keşfetme düşüncesinden doğduğunu belirtiyor. Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin satışlarının büyük bir kısmını yine lansman döneminde tamamlayacaklarını belirten Ahmethan Yılmaz "Bu projelerde de diğer projelerde olduğu gibi yatırımcıya çok uygun fiyat ve ödeme koşulları sunarak, karımızı onlarla paylaşacağız" dedi. 


Dünya


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı


24 Gayrimenkul, Atakent ve Halkalı'da iki projeyi satışa çıkaracak. Yatırım değeri 130 milyon lirayı bulan projelerde metrekare fiyatları 3 bin 995 bin liradan başlayacak.


Aralık 2017'de bitmesi planlanıyor 50 ile 73 metrekare aralığında 1 + 1 daire seçenekleri ve 82 ile 110 metrekare aralığında 2+1 daire seçenekleri sunulan projelerin Aralık 2017'de tamamlanması hedefleniyor. Dükkânların merkezle canlı bir ilişki kurduğu Halkalı 2U ve Atakenl 24'te filness, toplantı odası ve concierge olanakları da sunuluyor. 


Caddede yaşam konseptli projeler geliştiren 24 Gayrimenkul, bölgenin en hareketli ve geniş caddelerinde Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerini podyuma çıkarıyor. Toplam yatırım değeri 130 milyon TL olan iki proje, havaray ve metro projelerine yakınlığıyla dikkat çekiyor. 


Her iki projenin de alırken ve yaşarken kazanmak üzerine kurgulandığını belirten 24 Gayrimenkul CEO'su Ahmethan Yılmaz, Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin yaşama en yakın honıe-ofisi keşfetme düşüncesinden doğduğunu söyledi. 


Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin satışlarının büyük bir kısmını lansman döneminde tamamlayacaklarını belirten Ahmethan Yılmaz "Bu projelerde de diğerlerinde olduğu gibi yatırımcıya çok uygun fiyat ve ödeme koşulları sunarak, kârımızı onlarla paylaşacağız" dedi. 


18 KATLI TEK BLOKTA 150 DAİRE 


Her iki projenin de ana caddede yer aldığının altını çizen Yılmaz "Metrekare peşin Caddede yaşam koııseptli projeler geliştiren 24 Gayrimenkul, bölgenin en hareketli ve geniş caddelerinde Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerini podyuma çıkarıyor. Toplam yatırım değeri 130 milyon TL olan iki proje, havaray ve metro projelerine yakınlığıyla dikkat çekiyor. 


Her iki projenin de alırken ve yaşarken kazanmak üzerine kurgulandığını belirten 24 Gayrimenkul CEO'su Ahmethan Yılmaz, Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin yaşama en yakın home-ofisi keşfetme düşüncesinden doğduğunu söyledi. 


Sabah



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


‘Caddede yaşam’ konseptli projeler geliştiren 24 Gayrimenkul, bölgenin en hareketli ve geniş caddelerinde Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerini hayata geçiriyor. Toplam yatırım değeri 130 milyon lira olan iki proje, havaray ve metro projelerine yakınlığıyla dikkat çekiyor.


Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin satışlarının büyük bir kısmını yine lansman döneminde tamamlayacaklarını belirten 24 Gayrimenkul CEO’su Ahmethan Yılmaz, “Bu projelerde de diğer projelerde olduğu gibi yatırımcıya çok uygun fiyat ve ödeme koşulları sunarak, karımızı onlarla paylaşacağız. Metrekare peşin fiyatları 3 bin 995 liradan başlıyor” dedi. Atakent 24, 7 bin metrekare arazi üzerine 18 katlı tek blok olarak yükseliyor. Projede 150 daire yer alıyor. Halkalı 24 ise, 10 katlı, 100 bağımsız birimden oluşan tek blok olarak hayata geçiyor. 


Milliyet



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


 'CADDEDE YASAM' konseptli projeler geliştiren 24 Gayrimenkul, bölgenin en hareketli ve geniş caddelerinde Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerini podyuma çıkardı. Toplam yatırım değeri 130 milyon TL olan iki proje, havaray ve metro projelerine yakınlığıyla dikkat çekiyor. Her iki projenin de alırken ve yasarken kazanmak üzerine kurgulandığını belirten 24 Gayrimenkul CEO'su Ahmethan Yılmaz, Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin yasama en yakın Home-Ofisi keşfetme düşüncesinden doğduğunu belirttti. Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin satışlarının büyük bir kısmını yine lansman döneminde tamamlayacaklarını belirten Ahmethan Yılmaz "Her iki proje de ana caddede yer alıyor. Metrekare peşin fiyatları 3 bin 995 TL'den, daireler de 195 bin TL'den başlayacak. 'Caddede Yaşam' gayrimenkul yatırımında yükselen trend olacak" seklinde konuştu. Projelerin Aralık 2017'de bitirilmesi düşünülüyor. 


Star


Haber Taraf'ta şu şekilde yer aldı


Geliştirdiği 24 markalı projelerin satışlarını büyük oranda lansman döneminde gerçekleştiren 24 Gayrimenkul, Atakent ve Halkalı merkezdeki iki projesini satışa sundu. 

"Caddede yaşam" konseptli projeler geliştiren 24 Gayrimenkul, Atakent ve Halkalı'daki en hareketli ve geniş caddelerinde Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerini satışa sundu. Gayrimenkul piyasasında değeri her geçen gün yükselen bölgelerden olan Atakent ve Halkalı yüksek karlılık öneren bir yatırım seçeneği olarak öne çıkıyor. 

Atakent 24 ve Halkalı 24 projelerinin satışlarının büyük bir kısmını yine lansman döneminde tamamlayacaklarını belirten Ahmethan Yılmaz, Metrekare peşin fiyatlarının 3 bin 995 TL'den, dairelerin de 195 bin TL'den başlayacağının altını çizerek; "Caddede Yaşam gayrimenkul yatırımında yükselen trend olacak" şeklinde konuştu. 

Atakent 24, 7 bin metrekare arazi üzerine 18 katlı tek blok olarak yükseliyor. Balkon ve cam cephelerin gün ışığıyla bütünleştiği projede 150 daire yer alıyor. 

Halkalı 24 ise, 10 katlı, 100 bağımsız birimden oluşan tek blok olarak projede yer alıyor. 50 ile 73 metrekare aralığında 1+1 daire seçenekleri ve 82 ile 110 metrekare aralığında 2+1 daire seçenekleri sunulan projelerin Aralık 20i7'de tamamlanması hedefleniyor. 


Taraf


Geri Dön