18 / 04 / 2024

2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi 9 Aralık'ta Bursa'da!

2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi 9 Aralık'ta Bursa'da!

Türkiye’nin birbirinden önemli isimlerini buluşturacak olan 2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi Bursa'da gerçekleşecek. 




Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Emlak ve Gayrimenkul sektörünü yakından ilgilendiren bir çok önemli konunun ele alınacağı “2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi” 9 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 12.30’da Sheraton Bursa’da düzenlenecek olan zirve ile yapılacak.

 

“Gayrimenkulde Kadın Liderler, Türkiye Pazarında Franchise Markaların Rolü, Gayrimenkulde Bölgesel Beklentiler, Yeni Emlak Yasası ve 2023 Yolunda Paranın Yönü ve Yeni Dünya Düzeni” olmak üzere toplam 5 oturum olarak gerçekleşecek zirvenin ana konuşmacısı ise Türkiye’nin önde gelen ekonomist ve yazarlarından İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu olacak.

 

Zirve ile gayrimenkul sektöründeki kadın iş gücü ve katma değerinin mercek altına alınacak. Gayrimenkul Zirvesi'ndeki bu yıl ki ana tema "Gayrimenkulde Kadın Liderler" olarak belirlediklerini dile getiren Organizasyon Komitesi Başkanı Utku Çalışkan, sektördeki yenilikçi fikirlerin artması ve kadınların oluşturacağı sinerjinin gayrimenkul sektörü için büyük önem taşıdığını söyledi. 
 


Geri Dön