25 / 04 / 2024

3. havalimanı ve Star Alliance ittifakı devam edecek!

3. havalimanı ve Star Alliance ittifakı devam edecek!

Star Alliance ve Türk Hava Yolları (THY), yeni havalimanının inşaatında bazı konularda birlikte çalıştı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı 3. havalimanı ve Star Alliance ittifakının devam edeceğini söyledi.



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı: "Star Alliance ve Türk Hava Yolları, yeni havalimanının inşaatında bazı konularda birlikte çalıştı. İstanbul yeni havalimanı, bünyesinde barındıracağı tesislerle hem hizmette hem de yolcuların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak rekabetçi iyi bir transfer merkezi olacak. Star Alliance ve üyeleri için değerli bir ortak olan Türk Hava Yolları, dün ve bugün olduğu gibi yarın da ittifakın sağlam adımlarla ilerleyişini sağlayacak ortak stratejide belirleyici unsur olmayı sürdürecektir"

THY, 1997 yılında kurularak uluslararası ölçekte seyahat edenler için kapsamlı bir ulaşım hizmeti sunan ilk küresel havayolu ittifakı Star Alliance'a üyeliğinin 10. yılını şirketin genel yönetim binası kutladı.

Burada düzenlenen törende konuşan Aycı, Star Alliance üyeliklerinin 10. yıl dönümünü kutlama törenine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Geri Dön