29 / 03 / 2024

3. İstanbul'a Taksim Meydanı'ndan büyük Kent Meydanı!

3. İstanbul'a Taksim Meydanı'ndan büyük Kent Meydanı!

Dolar'ın 3,5 TL bandını zorladığı o günlerde 3. İstanbul'un kısa sürede elde ettiği bu satış başarısı, vatandaşın Türkiye'ye olan güven ve inancını net bir şekilde ortaya koydu.



Dolar'ın 3,5 TL bandını zorladığı o günlerde 3. İstanbul'un kısa sürede elde ettiği bu satış başarısı, vatandaşın Türkiye'ye olan güven ve inancını net bir şekilde ortaya koydu. Beklenen proje 3. İstanbul'da yoğun ön talep, lansmanda ikinci etap sürprizine dönüştü. İlk etapta satışa sunulan tüm konutların satılmasıyla 3. İstanbul 6 Aralık'taki lansmanında ikinci etabını satışa çıkardı .


Beklenen proje Başakşehirde hayata geçen 3. İSTANBUL projesinde yoğun ön talep, lansmanda ikinci etap sürprizine dönüştü. Yoğun talep nedeniyle Satış Ofisini 26 Kasımda açan 3. İSTANBUL, ilk iki günde adeta ziyaretçi akınına uğradı ve lansman öncesinde 350 konut satıldı. İlk etapta satışa sunulan tüm konutların satılmasıyla 3. İSTANBUL 6 Aralık'taki kuısmanında ikinci etabını satışa çıkardı. Halen satışların yoğun bir şekilde devam ettiği belirtiliyor. 


Başakşehir 3. İSTANBUL projesinin satış başarısını, bazı dış dinamikler nedeniyle doların 3,5 bandını zorladığı bir dönemde elde etmiş olmasının vatandaşın Türkiye'nin gücüne ve geleceğine olan inancını ortaya koyma sının güzel ve net bir örneği olması açısından önemli bir gelişme olarak görülmesi gerektiği ifade edildi. Projedeki iş ortaklarından Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal. "Daha bu günden çok özel ve çok önemli bir proje olduğunu kanıtlayan 3. İSTANBUL'U hayata geçiren AS AF İş Ortaklığının kuruluşunda da pilot rol oynadık Körfez sermayesinin önemli ismi Al Zamil'i, Anadolu sermayesinin güçlü temsilcilerinden olan ittifak Holding in Seha Yapı ve .Adese şirketleri ile bir araya getirdik Pilot ortak okluğumuz bu iş ortaklığı, çok önemli bir güç birliği oluşturdu. Tecrübemizi, gücümüzü birleştirdik ve çok titizlendik Sonuçta 3. İSTANBUL gibi özellikleri ve başarısı ile sembol olacak, bölgesine değer katacak sektörüne moral ofcuı bir projeyi haşata geçirdik Şimdi geldiğimiz noktaya bakarak, böylesine başarılı bir oluşumda birleştirici unsur olmaktan, pilot rol oynamaktan ayrı bir keyif ve mutluluk duyuyoruz. Yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefi ile 4 binin üzerinde konut, AVM ve ticari ünite kırmasından meydana gelen projeleri hayata geçirdik" dedi 


Taksim meydanından iki kat büyük

 

3. İSTANBUL Taksim Meydanı nın yaklaşık iki katı büyüklüğündeki Kent Meydanı ile bölgenin sosyal buluşma merkezini oluşturacak. Ayrıca, 3. ISTANBUL'un adeta tüm peyzaj alanlarına yayılmış geniş ölçekte açık sosyal donatılan ile, spor saltalarından kaykay' pistine, çocuk oyun parklarından yetişkinler için rekreasyon alaıılanna kadar hayatı keyifli hale getirecek detaylar bulunuyor. Proje, üzerinde bulunduğu hava koridoru ile de İstanbul'un havası en temiz alanlanndan birinde yer almakladır. Ayrıca Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi olan Başakşehir Şehir Hastanesi de yine projemizin çok yakınında yer .ılıyor. 3. İSTANBUL, tramvay, metro, otobüs ve hava ray gibi toplu taşıma ulaşım avantajlanyia da çok önemli bir ulaşım merkezi konumunda. 


3 ayrı sosyal tesis devasa yeşil alan 



3. İSTANBUL üç konut etabı, reztdansı, home offıce blokları, cadde mağazaları ve çarşısı ile bölgesine de hizmet sunacak karma bir yapıya sahip. Konut etaplarında, 2+1 den 3+1 e kadar uzanan farklı tip ve büyüklüklerde toplam 1252 daire bulunuyor. 

Rezidans ve home olfice Noklanıula bulunan konutlarla birlikte bu sayı toplunda 1500e çıkıyor. 3. ISTANBUIİda 107 adet cadde mağazamız ve 102 adet de çarşı dükkanımız mevcut. 


GENİŞ YEŞİL ALANLAR


 Toplamda 116 bin metrekareye yaklaşan proje arazisinin 85 bin metrekaresi, yeşil alanlar, yürüme yollan, spor alanlan gibi sosyal donatılara aynldı. 3. İST AN BU I. bu alanda da Başakşehir'in en büyüğü olarak göze çarpıyor. 


ZENGİN İMKANLAR


 3. İSTANBU Tun üç konut etabında 1500er metrekare ve rezidans parselinde ise 750 metrekare olmak üzere, toplamda 3 bin 750 metrekareye ulaşan 3 ayn sosyal tesisi bulunuyor. Bu alanlarda; kapalı yüzme havuzlumdan, SPA alanlarına, Playstation odasından hobi ati »İyeleri ne kadar farklı ve zengin imkanlar sunuluyor. 


Yeni Akit 


Geri Dön