26 / 04 / 2024

3. köprüde çalışan işçilerinin ikramiyesi ödendi!

3. köprüde çalışan işçilerinin ikramiyesi ödendi!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışan işçilerin ikramiyeleri verilen söz üzerine ramazan ayından önce ödendi.



3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde görev alan işçilere verilen ikramiye sözü yerine getirildi. İşçilerin ikramiyesi yüklenici IC İÇTAŞ-Astaldi Konsorsiyumu tarafından ödendi.


Konuya ilişkin konsorsiyumdan yapılan açıklamada, ikramiyelerin verilen söz üzerine ramazan ayından önce ödendiği belirtildi.


Açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen son tabliyenin kaynak töreni sırasında Erdoğan'ın da isteğiyle işçilere ikramiye sözü verildiği hatırlatıldı.


Köprünün temelinin 29 Mayıs 2013'te atıldığı ve Türkiye'nin yakın dönemdeki en önemli projelerinden biri olduğu aktarılan açıklamada, "Projede ayrıca tabliye töreninden sonra iş bitimi nedeni ile işten ayrılmış olan işçilerimizin ikramiyeleri de resmi bildirimleri müteakip ödenmiştir" ifadesine yer verildi.



3. köprüde ikramiye krizi!



Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde asfaltlama işlemleri tamam!


AA


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


6 Mart 2016'da 3. köprüye son tabliyenin yerleştirildiği törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın köprü inşaatında çalışan işçilere verdiği ikramiye sözü yerine getirildi. 


Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde görev alan işçilerin ikramiyeleri, söz verildiği gibi, Ramazan ayı öncesinde ödendi.


6 Mart 2016'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen son tabliyenin kaynak töreni sırasında kamuoyuna yansıyan ikramiye sözü ICA İçtaş Astaldi Ortaklığı tarafından yerine getirildi.


ICA tarafından, temeli 29 Mayıs 2013 tarihinde atılan ve Türkiye'nin yakın dönemdeki en önemli projelerinden biri olan projede ayrıca tabliye töreninden sonra iş bitimi nedeni ile işten ayrılmış olan işçilerin ikramiyelerinin de resmi bildirimleri müteakip ödendiği bildirildi.


Hürriyet 


Haber Akşam'da şu şekilde yer aldı


6 Mart 2016'da Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne son tabliyenin yerleştirildiği törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işçilere verdiği ikramiye sözü ICA İçtaş Astaldi Ortaklığı tarafından yerine getirildi. İkramiyeler, Ramazan öncesinde ödendi.  


ERDOĞAN ‘BİTMEDEN VER’ DEDİ 


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yavuz Sultan Selim (YSS) Köprüsü’nü ziyareti esnasında IC Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen’e  dönerek “Önümüzde bayram falan da geliyor. Sen buradaki personele birer ikramiye inşallah ver” demiş, Çeçen ise işçilere dönerek, “İnşallah size de bu işin bitiminde birer ikramiye vereceğiz” diye seslenmişti.  Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan tekrar araya girerek ve “Sen bunu zekatına say, sadakana say. Biz o tarihi beklemeden bir şeyler yapalım” ifadelerini kullanmıştı. Tekrar İbrahim Çeçen ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan ayına girmeden işçilere 3’er bin TL ikramiye verileceğini açıklamıştı.


9 milyon liralık ikramiye


Müjdeli haberin ardından AKŞAM’a konuşan İbrahim Çeçen “2 ila 3 bin arasında çalışana 3’er bin lira ikramiyeyi dağıtacaklarını açıklamıştı. Bu hesaba göre yaklaşık 3 bin işçiye toplamda 9 milyon lira ikramiyeleri ödenmiş oldu.


Akşam



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;



3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde görev alan işçilere verilen ikramiye sözü yerine getirildi. İşçilerin ikramiyesi yüklenici IC İÇTAŞ - Astaldi Konsorsiyumu tarafından ödendi.

Konuya ilişkin konsorsiyumdan yapılan açıklamada, ikramiyelerin verilen söz üzerine Ramazan ayından önce ödendiği belirtildi. Açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen son tabliyenin kaynak töreni sırasında Erdoğan’ın da isteğiyle işçilere ikramiye sözü verildiği hatırlatıldı.


Köprünün temelinin 29 Mayıs 2013’te atıldığı ve Türkiye’nin yakın dönemdeki en önemli projelerinden biri olduğu aktarılan açıklamada, “Projede ayrıca tabliye töreninden sonra iş bitimi nedeni ile işten ayrılmış olan işçilerimizin ikramiyeleri de resmi bildirimleri müteakip ödenmiştir” ifadesine yer verildi.

Milliyet

Geri Dön